B

for Budrunde

Du har vært på visning og har funnet selve drømmeboligen. Gjør du hjemmeleksene dine før budrunden, er det bare snakk om tid før du kan sprette champisen på innflyttingsfest!

Det er fort gjort å tenke at du bare skal kjapt innom en visning for å kikke litt, for så å oppdage at du står ansikt til ansikt med “The One” - boligen du fantaserer om på en virkelig optimistisk solskinnsdag. Du er klar for å legge inn bud... men er du egentlig det?

Budrunder flest går raskt, og da gjelder det å ha alt det formelle på plass. Sørg derfor for å ha finansieringsbevis fra banken på plass før du går på visning. Det er gjort i en feil. Og det er synd å la drømmeboligen glippe fordi du ikke hadde papirene i orden!

Noen ganger går det bare ikke veien, selv om du var rustet til tennene med både finansieringsbevis og fighting spirit.

Det er ikke uvanlig å tape budrunder, og det er ingen grunn til å gå rundt og deppe om du ikke kom i mål denne gangen. On the bright side: Da slapp du i alle fall å arrangere tidenes største innflyttingsfest og deale med sinte naboer fordi du glemte nabovarsel.

Se N for Nabovarsel.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB