E

for Eiendomsmegler

Å finne en god megler er nesten som å finne “den rette” - kjemien må stemme og du må føle tillit til hen. Men det er likevel endel saker og ting som må være på plass uansett hvor god kjemien er.

I Norge er megler og eiendomsmegler nemlig beskyttede titler som krever konsesjon fra Finanstilsynet.

Hvis du skal selge boligen din, er det viktig å bruke en megler som kjenner området der du skal selge og har gode råd å gi deg. Men ikke minst: Kan gi boligen best mulig markedsføring.

Når du skal kjøpe bolig, er det om å gjøre å holde hodet kaldt. Det er ikke uvanlig å kjøpe en bolig til millioner av kroner, men bruke kortere tid på avgjørelsen enn når man kjøper sofa (se: B for Budrunde og V for Visning).

Enten det gjelder kjøp eller salg, er det viktig å vite at meglerforetaket også vil eksistere i fremtiden. Eiendomsmeglere er også gode å ha selv om du ikke planlegger å kjøpe eller selge bolig. For eksempel kan de hjelpe deg med en verdivurdering dersom du skal refinansiere boliglånet ditt (se: R for Refinansiering).

Sjekk ut Alt om bolig hos DNB Eiendom

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB