F

for Fond

Et fond er en slags “spareklubb” der mange vanlige folk går sammen for å få pengene til å vokse - og har en proff til å plassere dem der det trolig vil lønne seg.

Greia med å plassere cash i fond er kort fortalt at du kan unngå at de taper verdi - som de gjør når de står på vanlig bankkonto. Visste du at penger på konto faktisk begynner å bli mindre verdt allerede etter to år? Det er litt utrolig, men helt sant!

Men så finnes det jo også massevis av muligheter til at de faktisk vokser - og enda bedre: Starter du å spare i fond når du er ung, får cashen ekstra god tid på å godgjøre seg og kanskje bli litt av en formue når du blir gammel. På toppen av det hele kan du velge å investere i en bransje eller et tema du tror på eller brenner for, som teknologi eller klima og miljø.

Spare-appen er genial til dette formålet. Her kan du både sette opp en fast spareavtale om å sette inn for eksempel en 100-lapp i fond per måned og ha full oversikt over fondene dine.

Se også A for Aksjefond.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB