H

for hygiene

Se våre DOs and DONTs

DOs

  1. Vi mennesker er skikkelige virus- og bakteriespredere, så vask alltid hendene før du lager mat eller spiser.
  2. Skyll oppvaskkluten i kaldt vann etter at du har brukt den i varmt vann. Hvis du henger den opp varm, blir den fortere sur. Av og til kan du gi den et deilig klorbad for å fjerne bakterier. Og en skitten oppvaskbørste - gi den en runde i oppvaskmaskinen!

DONTs

  1. Om du ikke vil ha en skikkelig chicken run til toalettet når du har kuttet rå kylling, så ikke glem å vaske hender, kniv og fjøl godt. Og aldri kutt grønnsaker der du har hatt rå kylling uten å vaske godt. For i rå kylling finnes en masse nasty bakterier som kan gi diaré, magesjau og alt du ikke vil ha.
  2. Ikke bruk kjøkkenkluten til å vaske bort flekker og matsøl - bruk alltid kjøkkenpapir.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Nyheter

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB