H

for hygiene

Se våre DOs and DONTs.

DOs

  1. Vi mennesker er skikkelige virus- og bakteriespredere, så vask alltid hendene før du lager mat eller spiser.
  2. Skyll oppvaskkluten i kaldt vann etter at du har brukt den i varmt vann. Hvis du henger den opp varm, blir den fortere sur. Av og til kan du gi den et deilig klorbad for å fjerne bakterier. Og en skitten oppvaskbørste - gi den en runde i oppvaskmaskinen!

DONTs

  1. Om du ikke vil ha en skikkelig chicken run til toalettet når du har kuttet rå kylling, så ikke glem å vaske hender, kniv og fjøl godt. Og aldri kutt grønnsaker der du har hatt rå kylling uten å vaske godt. For i rå kylling finnes en masse nasty bakterier som kan gi diaré, magesjau og alt du ikke vil ha.
  2. Ikke bruk kjøkkenkluten til å vaske bort flekker og matsøl - bruk alltid kjøkkenpapir.

Se også H for Holdbart.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB