L

for livsforsikring

Livsforsikring er liksom alle forsikringers mor.

Det kan føles litt skummelt å snakke om, for den skal jo være avgjørende først hvis du dør eller blir ufør. Altså skummelt, men veldig, veldig viktig – for den skal sikre at du og eventuelle barn, samboer eller ektefelle klarer å holde hverdagsøkonomien gående.

For deg som er ung og ikke har partner eller barn, er det å sikre arbeidsevnen din den livsforsikringen du trenger. Om du skulle bli ufør er det et enormt tap for din økonomi og fremtid, og utbetalingene du får fra NAV er lave siden du kanskje ikke har bak deg så mange år med god lønn.

Har du barn og/eller samboer eller er gift, er livsforsikring en livbøye for dine kjære dersom det uforutsette skulle skje. Med en livsforsikring får de etterlatte en engangsutbetaling som gjør det enklere å la livet gå videre.

Når man er ung, koster det ikke så mye å ha en livsforsikring, siden det ikke er sannsynlig at noe skjer. Dess eldre man blir, dess mer sannsynlig er det dessverre at noe kan skje, og derfor øker prisen.

Bli bedre kjent med din økonomiske situasjon: Ø for Økonomisk DNA.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB