V

for visning

I jakten på drømmeboligen må de fleste av oss gå på en del visninger før “den rette” dukker opp.

Mange boliger kan se ut som gode kandidater når du leser annonsen, men det er litt som å sveipe til høyre på Tinder. Ser lovende ut, men hva med IRL? En visning og en date har liksom samme formål:

Å sjekke om det kan bli noe mer.

  1. Du kommer egentlig ingen vei uten finansieringsbevis, så fiks det før du går på visning. Synd å gå glipp av drømmeboligen fordi du ikke rakk å ordne det, ikke sant?
  2. Les prospekt og tilstandsrapport før visningen, og skriv ned spørsmål du har før du kommer. Som kjøper må du nemlig undersøke og spørre om ting selv.
  3. Har du mulighet til å ha med deg en fagperson på visning, er det anbefalt, men ikke hvem som helst – en keramiker vil for eksempel ikke være like nyttig som en rørlegger.
  4. Få sjekket alt som har med bad og rør å gjøre, og det elektriske, yttervegger, tak og ventilasjon. Mye rart kan skjule seg bak en flott fasade.
  5. Har du ikke mulighet til å få med fagfolk på visning, kan det være lurt å ha med en voksen. Foreldre eller svigerforeldre vil i det minste late som de har peiling overfor megler og stille de riktige spørsmålene (se: Voksen).

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB EiendomHun InvestererDNB Nyheter

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB