Sponsorvirksomhet - Idrett

kjetil jansrud
Sponsorvirksomheten skal skape engasjement og involvering av ansatte, kunder og det norske folk med det formål å styrke merkevaren DNB.
 

VIF

VIF
DNB har vært sponsor siden 2012, Generalsponsor fra sommeren 2014. Vi bruker samarbeidet til bl.a. å arrangere VIF DNB Cup på Valle med ca. 3500 deltagende barn og DNB Fotball Camp som er fotballskole. Avtalen med VIF er den største fotballavtalen vi har og omfatter alle fotballag i VIF.

Strømsgodset

Strømsgodset
Generalsponsor siden mai 2014. Avtalen omfatter hele Strømsgodset IF, både fotball og håndball. SIF arrangerer DNB Cup og DNB Proffskole.SIF er en av Norges best likte fotballklubber, med et godt omdømme og en sterk standing i regionen. Flere kundeaktiviteter hvert år bl.a kampsponsorater og draktaktiviteter.
 

Lillestrøm SK

Lillestrøm SK
DNB har vært sponsor siden 2011. LSK arrangerer DNB fotballskole og DNB Cup. Flere kundeaktiviteter hvert år, bl.a. kampsponsorater.

Norges Snowboardforbund

Norges Snowboardforbund
Generalsponsor siden 2011. Idretten treffer en ung målgruppe gjennom sterke profiler. Det ligger et stort potensial rundt dette segmentet som vi i fellesskap jobber med å hente ut. NSBF er en viktig part i breddeprosjektet Åpen Bakke.
 

NSF Alpint

NSF Alpint
DNB har vært sponsor for NSF alpint siden 2011. Vi bruker samarbeidet med alpint og de øvrige bakkeidrettene til å skape aktivitet og glede for mer enn 70 000 mennesker under Åpen Bakke. Gratis heiskort, ski-/brettkonkurranser og mange DNBere ute i anleggene skaper glede, entusiasme og grobunn for rekruttering. Alpint har sterke profiler som vi er stolte av.

NSF Nor Freeski

NSF Nor Freeski
En ung gren i skifamilien som vi inngikk samarbeid med i 2013. Idretten treffer en ung målgruppe veldig presist gjennom sterke profiler som preger viktige trender. Det ligger stort potensial i muligheter rundt viral spredning som vi jobber med å hente ut. Nor Freeski en viktig part i breddeprosjektet Åpen Bakke.
 

Norges Skiskytterforbund

Norges Skiskytterforbund
DNB har vært Generalsponsor for NSSF siden 1989. Vi har en lang og god historie sammen. Dette er DNBs største og mest omfattende sponsoravtale.

Norway Cup

Norway Cup
DNB har i mange år vært hovedsponsor for Norway-cup - verdens største fotballturnering for barn og unge. Vi får en unik mulighet til å være «banken på sletta» og profilerer oss mot deltagere og foreldre. Vi er tilstede på Ekebergsletta med stand på 700 m2 som betjenes av DNB personell.