Om å jobbe i DNB

Skibriller med dnblogo
En jobb i Norges største finanskonsern gir deg muligheter og rom for faglig utvikling.


Hvem er du?

Vår visjon er Vi skaper verdier gjennom kunsten å møte kunden. Derfor er det viktig at du trives med å sette kunden i fokus. Identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre Hjelpsom, Profesjonell og Initiativrik, kan du passe godt inn hos oss.

Du bør også ha et ønske om å utvikle deg, både personlig og faglig. Er du en som griper de utfordringene som arbeidsdagen byr på, er mulighetene mange hos oss.
 

Spennende oppgaver i Norges største finanskonsern

Vi har et arbeidsmiljø som legger vekt på mangfold og som gir rom for faglig og personlig utvikling. Dette er med på å bidra til at våre ansatte trives på jobb. Alle våre ansatte er viktig på hver sin måte for at konsernet skal nå sine mål. i 2015 er det ca 11 500 ansatte i konsernet.

DNB er en stor og viktig samfunnsaktør både i Norge og internasjonalt og vi har et komplett tilbud av finansielle tjenester innenfor blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon til personkunder, bedriftskunder og offentlig sektor. Som ansatt i DNB kan du blant annet være en del av:

• Dyktige team som bidrar til å tilby banktjenester eller forsikrings- og kapitalforvaltningsprodukter til privat- og bedriftskunder.
• Verdipapirforetak, DNB Markets, som er eksperter på blant annet valuta, rente- og råvareprodukter.
• Det internasjonale miljøet innen shipping, energi, fiskeri og havbruk.
• Spennende stab- og støttefunksjoner blant annet innen revisjon, HR, IT og markedsføring.

DNB betjener kundene i Norge gjennom landets største distribusjonsnett for finansielle tjenester, døgnåpen kundeservice på telefon syv dager i uken og elektroniske tjenester som nettbank og SMS. Internasjonalt er DNB blant verdens ledende banker innenfor satsingsområdene energi, shipping, fiskeri og havbruk.
DNB har virksomhet blant annet  i de skandinaviske landene, de baltiske landene, Luxembourg, Storbritannia, USA, Singapore, Kina, India, Brasil og Chile.

Ledige jobber i DNB

• Se ledige jobber i DNB
• Se ledige jobber i DNB IT
Våre internasjonale kontorer

Her kan du finne oss

 
Mer informasjon om DNB

Om DNB-konsernet