illustrasjonsfoto: gruppe møte på langbord
Internship i DNB Juridisk gir deg verdifull erfaring fra et av Norges største in-house advokatmiljøer. Vi tilbyr internship i både Oslo og Bergen.
 

Hvem ser vi etter, og hvordan søke?

mann smiler
Vi søker motiverte og dedikerte studenter. Vi vektlegger gode karakterer og god fremstillingsevne, samt engasjement utenom studiet.

Møt oss på ALD i Oslo og Bergen. Hvis du studerer i Oslo eller Bergen er det veldig hyggelig om du kommer innom standen vår og leverer søknaden din der!

 

Forretningsmessig kompetanse

Det er ikke mange andre steder du som advokat kan opparbeide deg like god juridisk og forretningsmessig kompetanse innen bank og finans som i Norges ledende bank. Når du sitter så tett på den daglige driften som vi gjør, får du ikke bare en forståelse for jus, men også en enestående innsikt i alle andre fagområder som skal til for å drive en bank av vår størrelse. Med over 60 advokater er vi i DNB Juridisk godt rustet til å bistå vår oppdragsgiver.

Bransjeledende

En bank spiller en svært viktig rolle i næringsliv og privatliv. Men hvorfor akkurat DNB, kan du spørre om.

Det er noe eget med å være bransjeledende. Større oppdrag. Flere oppdrag. Mer varierte oppdrag. Mer spennende oppdrag. Som bransjeleder har DNB i tillegg den beste og den bredeste kompetansen.
 

Møt de som jobber i DNB Juridisk - se video

Tett på!

Å jobbe i et in-house-miljø betyr at vi sitter tett på oppdragsgiveren. Vi mener det er en enorm fordel. Ja, nær sagt en forutsetning for å opparbeide oss tilstrekkelig kunnskap om bankens virke og daglige drift.

For når våre oppdragsgivere i banken spør, så holder det ikke å kunne jus. Du må kunne bank også. Da hjelper det å sitte i naborommet til oppdragsgiveren.

 

Fleksibilitet

Til tider er arbeidstrykket betydelig, men vi legger også til rette for en pust i bakken mellom slagene.

Spesialisering

Jus innen bank og finans kan ses på som en spesialisering i seg selv. Men fagområdet er svært bredt. Vi er ikke over 60 advokater uten grunn. Men bredden til tross; her kan du dypdykke.

Utenlandsopphold

Som advokat hos oss vil du kunne jobbe i utlandet i en kortere eller lengre periode. Da kommer du virkelig tett på og får en dypere forståelse av hvordan banken drives. Anbefales!

Corporate Legal Intern

I tillegg til internship i DNB Juridisk tilbyr vi engasjement som Corporate Legal Intern i samarbeid med Advokatfirmaet BA-HR og Aker Solutions.

» Corporate Legal Intern
 

Se også:

» Summer internship i DNB

Kontakt

Line Bøhn Hagen

Øyvind Molven