illustrasjonsfoto: gruppe møte på langbord
Internship i DNB Juridisk gir deg verdifull erfaring fra et av Norges største in-house advokatmiljøer. Vi tilbyr internship i både Oslo og Bergen. Søknadsfristen er 16. februar i Oslo og 7. februar i Bergen.
 

Hvem ser vi etter, og hvordan søke?

mann smiler
Vi søker motiverte og dedikerte studenter. Vi vektlegger gode karakterer og god fremstillingsevne, samt engasjement utenom studiet.

Møt oss på ALD i Oslo og Bergen i februar. Hvis du studerer i Oslo eller Bergen er det veldig hyggelig om du kommer innom standen vår og leverer søknaden din der! Eller søk her:

» DNB Juridisk, Internship i Oslo 2018 (søknadsfrist 16.februar)
 

Forretningsmessig kompetanse

Det er ikke mange andre steder du som advokat kan opparbeide deg like god juridisk og forretningsmessig kompetanse innen bank og finans som i Norges ledende bank. Når du sitter så tett på den daglige driften som vi gjør, får du ikke bare en forståelse for jus, men også en enestående innsikt i alle andre fagområder som skal til for å drive en bank av vår størrelse. Med over 60 advokater er vi i DNB Juridisk godt rustet til å bistå vår oppdragsgiver.

Bransjeledende

En bank spiller en svært viktig rolle i næringsliv og privatliv. Men hvorfor akkurat DNB, kan du spørre om.

Det er noe eget med å være bransjeledende. Større oppdrag. Flere oppdrag. Mer varierte oppdrag. Mer spennende oppdrag. Som bransjeleder har DNB i tillegg den beste og den bredeste kompetansen.
 

Møt de som jobber i DNB Juridisk - se video

Tett på!

Å jobbe i et in-house-miljø betyr at vi sitter tett på oppdragsgiveren. Vi mener det er en enorm fordel. Ja, nær sagt en forutsetning for å opparbeide oss tilstrekkelig kunnskap om bankens virke og daglige drift.

For når våre oppdragsgivere i banken spør, så holder det ikke å kunne jus. Du må kunne bank også. Da hjelper det å sitte i naborommet til oppdragsgiveren.

 

Fleksibilitet

Til tider er arbeidstrykket betydelig, men vi legger også til rette for en pust i bakken mellom slagene.

Spesialisering

Jus innen bank og finans kan ses på som en spesialisering i seg selv. Men fagområdet er svært bredt. Vi er ikke over 60 advokater uten grunn. Men bredden til tross; her kan du dypdykke.

Utenlandsopphold

Som advokat hos oss vil du kunne jobbe i utlandet i en kortere eller lengre periode. Da kommer du virkelig tett på og får en dypere forståelse av hvordan banken drives. Anbefales!

Corporate Legal Intern

I tillegg til internship i DNB Juridisk tilbyr vi engasjement som Corporate Legal Intern i samarbeid med Advokatfirmaet BA-HR og Aker Solutions.

» Corporate Legal Intern
 

Noe du lurer på?

Kontaktperson Oslo Kontaktperson Bergen
Henrik Andreas Bonge
Tlf: 977 61 812
Send e-post
Alexander Bolann
Tlf: 907 36 118
Send e-post

Se også:

» Summer internship i DNB