Portrettbilde av gruppe
Tror du ny teknologi vil skape muligheter og kundeopplevelser vi ikke en gang har tenkt på i dag? Søk Internship i DNB!
Finansbransjen har gjennomgått en enorm digitalisering de senere årene. Kundene har blitt selvbetjente og de ønsker skreddersydde løsninger. Bankene konkurrer ikke lenger bare seg i mellom. Nå må vi også konkurrere med store og små teknologiselskaper på tvers av landegrensene når det gjelder å skape de beste kundeopplevelsene. Det har aldri vært mer spennende å jobbe i DNB!
 

Utfordre oss til å tenke nytt

Som intern i DNB blir du plassert der hvor din kompetanse passer best. Du vil få stor frihet og mulighet til å løse utfordrende oppgaver. Du vil få en veileder som skal hjelpe deg i å lykkes, i tillegg til støtte fra dyktige arbeidskollegaer. Dessuten har DNB ett av Norges største internkull – noe som skaper mye gøy og mange nye bekjentskaper. Vi kjører faglige og sosiale arrangement for alle interns nesten hver uke, hele sommeren gjennom.
Kontakt
Har du spørsmål? Send oss en mail til youngbanker@dnb.no
 
 

Hvem ser vi etter?

Vi trenger både generalister og spesialister til å forme morgendagens bank. Hvorvidt du studerer teknologiske, økonomiske, samfunnsvitenskapelige eller humanistiske fag spiller ikke så stor rolle, så lenge du er dyktig nok! Tidligere år har våre interns jobbet  i IT & Operations, Kommunikasjon, Wealth Management, Risikostyring, Bedriftsmarked, og Storkunde & Internasjonal. Her er det med andre ord et bredt spekter!

Følg oss på Linkedin

LinkedIn-logoen

Se også

» Internship i Juridisk
 

Vanlige spørsmål om Summer internship i DNB

Hvor lenge må jeg ha studert for å søke Summer internship?

De fleste avdelingene ønsker studenter som studerer 1. – 4. studieår.

Hvor viktig er karakterer for dere?

Gode akademiske resultater, spesielt i relevante fag er viktig. Men vi legger også vekt på helheten av din søknad og CV, og ikke minst at du er motivert for å jobbe hos oss.

Hvordan velger dere ut søkere til intervju?

Normalt er det HR som velger ut søkere basert på CV og søknad, skoleresulateter, motivasjon og eventuelle testresultater.  Lederne foretar selv intervjuer av de mest aktuelle kandidatene. Intervju kan blant annet foregå på telefon, eller ved personintervju.

Hvilken utdannelse krever dere for at jeg kan søke summer internship hos dere?

Dette vil komme an på hvilket område du søker summer internship i. Men alt fra humanistiske fag, teknologi og innovasjon til selvfølgelig økonomi og finans vil være aktuelle utdannelser for et summer internship hos oss.

Hvordan anbefaler dere at jeg forbereder meg til intervju?

Det viktigste er å sette seg nøye inn i hva stillingen innebærer, gjøre seg kjent med DNB som arbeidsplass, og danne seg et inntrykk av hvordan det er å jobbe hos oss. Her kan gode tips f.eks. være å snakke med noen du kjenner som jobber i DNB, lese gjennom årsrapporter eller samfunnsrapporter. Videre er det viktig at du tenker nøye gjennom din motivasjon for å søke og hva du kan bidra med i den aktuelle stillingen.

Om jeg har fått avslag en gang tidligere, kan jeg søke igjen?

Selvfølgelig kan du det!