Møt tidligere sommervikarer

Vi har snakket med noen av våre tidligere sommervikarer og deres erfaringer med sommerjobb, og hvordan de ser på DNB som fremtidig arbeidsplass.

Igor Petkovic

Sommervikar Igor Arbeidssted: DNB Konsvinger, dagligbank
Utdanning: Master i finans, Lancater University
   

Det er en fin arbeidsplass med flinke og hjelpsomme kollegaer. Jeg har fått både ansvar og utfordringer som jeg har trivdes godt med.

Som Norges største finanskonsern ser traineeprogrammet veldig attraktivt ut. Bankens internasjonale profil og vekstpotensialet gjør at dette blir en spennende arbeidsplass, selv i en tid da de fleste europeiske bankene har relativt beskjedne fremtidsutsikter.Lene Asphaug-Hansen

Sommervikar Lene Arbeidssted: DNB Kristiansand, dagligbank
Utdanning:

Økonomi og administrasjon med spesialisering innen økonomisk styring og prosjektledelse ved UiA
   

Denne sommeren har jeg møtt både mange nye utfordringer og folk hver dag, ikke minst har jeg hatt utrolig hyggelige kollegaer. Sommer har flydd av gårde, og jeg gleder meg allerede til (forhåpentligvis) mer jobb til høsten.

DNB har absolutt det som jeg mener er viktig for en fremtidig arbeidsplass. Det er mange avdelinger som ville vært spennende å være en del av. Ekstra interessant er DNB Markets. I tillegg føler jeg også at de fleste her stadig vekk får nye utfordringer som igjen gir ny læring. Et godt arbeidsmiljø er også viktig for meg, og her topper i alle fall kontoret i Kristiansand.

Ulrikke Mathisen

Sommervikar Ulrikke Arbeidssted: DNB Tromsø, dagligbank
Utdanning: Økonomistudent i Tromsø
   
Jeg har hatt en kjempefin sommer hos DNB. Jeg ble tatt så varmt imot av alle ansatte og fikk arbeidsoppgaver som var utfordrende, spennende og artig.

DNB har et supert arbeidsmiljø, noe som er veldig viktig for at man skal trives på en arbeidsplass.


Kontakt oss
915 04800