DNB studentkveld og Karrieredager

Portrettbilde av gruppe

DNB Studentkveld

Vi arrangerer studentkvelder i Oslo, Bergen og Trondheim. Du vil få mulighet til å bli bedre kjent med DNB og våre engasjerte medarbeidere. Vi gir deg inspirerende foredrag, konserter, og servering av mat og drikke. Her ser du hvor studentkveldene våre vil være i 2016:

tabell over de ulike studentkveldene hsten 2015
Kontakt
Har du spørsmål? Send oss en mail til youngbanker@dnb.no
 

Vanlige spørsmål om studentkvelder

Hvor finner jeg informasjon om karrieredagene, søknadsfristene og aktivitetene deres?

Informasjon om karrieredager, søknadsfrister og aktiviteter finner du her.

Om jeg ikke finner min skole i kalenderen deres, kan jeg likevel søke jobb hos dere?

Selvfølgelig kan du det! Vi rekker rett og slett ikke å besøke alle universiteter og høyskoler i løpet av et år, men mottar selvsagt mer enn gjerne søknader fra både inn- og utland.

Hva er DNB studentkveld?

På DNB Studentkvelder ønsker vi å møte og snakke med deg som er student eller er nyutdannet. Du har mulighet til å møte ansatte i DNB fra ulike avdelinger av banken.  Vi vil fortelle om arbeidshverdagen vår, og hvilke muligheter som er for deg i DNB. Målet er at du skal bli inspirert og få et bilde av hvordan det er å jobbe i DNB.

Når vil DNB Studentkvelder arrangeres?

DNB Studentkvelder ble sist gang arrangert vinteren 2015. Vi tar sikte på at det også vil bli arrangert i løpet av studieåret 2015/2016.

Hvor finner jeg informasjon om studentkvelder?

Send en SMS med kodeord «DNBFREMTID» til 915 04800. Det vil også bli lagt ut informasjon på våre Facebooksider når det nærmer seg.

Hvordan melder jeg meg på studentkveld?

Send sms med kodeord «DNBFREMTID» til 915 04800. Du vil da få lenke til en mobilside med informasjon om programmet og påmelding.

Koster det noe å delta på studentkveld?

Nei, DNB Studentkvelder er selvfølgelig gratis å delta på.

Hvor finner jeg programmet for studentkveld?

Programmet ligger på våre mobilsider. Send SMS med kodeord «DNBFREMTID» til 915 04800, hvor du vil finne programmet for hver by.

Hvor finner jeg mer informasjon om DNB Studentkvelder?

Vi vil publisere mer informasjon om DNB Studentkveld på www.dnb.no og på vår Facebook-side når vi har satt dato for neste arrangement.

Vanlige spørsmål om karrieredager

Jeg finner ikke min skole i kalenderen deres over karrieredager, men har noen spørsmål om hvordan det er å jobbe hos dere. Hvor kan jeg henvende meg?

For å få et inntrykk av hvordan det er å jobbe hos oss, kan du også møte oss på Skandinavisk Online Karrieremesse 1. september 2015. Les mer her.