Digital karriereveiledning - helt gratis

Kvinne foran PC

Vi er opptatt av å gripe muligheter

Koronakrisen er utfordrende for mange som nå står uten arbeid. Vi bidrar i #delingsdugnad ved å dele et av utviklingsverktøyene vi tilbyr våre egne medarbeidere.

Hva er #delingsdugnad?

Bli kjent med deg selv på nytt ved å bruke en digital karriereveileder (vip24) som gjennom flere år har vært og er et tilbud til våre ansatte, og er nå tilgjengelig for deg uten kostnad i en begrenset periode, frem til 13. juli.
 

Karriereveiledningsprogrammet vip24

Karriereveiledningsprogrammet vip24 leveres av vår samarbeidspartner CXS og er et verktøy som gir deg mulighet til å reflektere rundt dine styrker, preferanser og motivasjonsfaktorer på veien videre til ny jobb.

Det eneste du trenger å gjøre er å følge lenken under, opprette en brukerprofil, logge inn og svare på et sett av spørsmål og påstander. Deretter får du umiddelbart tilgang til din profil.

Perioden for gratis tilgang er utløpt.

Bli bedre kjent med dine styrker

Kanskje er du mest interessert i å reflektere over egne styrker og hva som kan være din neste jobb eller studier på egen hånd? Eller vil du dele dem med noen du stoler på, for å snakke om veien videre og alt hva du har lyst til å få til i arbeid og studier? Kanskje har du lyst til å vise styrkene dine til en potensiell arbeidsgiver?
 
Du velger selv! Uansett valg; sett av god tid til refleksjon rundt resultatet og hva som kan være dine neste muligheter! 

DNB har ikke tilgang til å se hvem som har benyttet seg av tilbudet og følgelig heller ikke innsyn i dine data. Du eier de selv og bestemmer selv hvem du vil dele profilen din med.
 

Hvilke aktører er med?

Følgende aktører har i tillegg til DNB stilt seg bak initiativet om #delingsdugnad:

NHO, Telenor, Posten, NorgesGruppen, DigitalNorway, Skanska, Manpower, Negotia