Sponsorvirksomhet - Kultur

bilde fra oeya festivalen, foto Eystein Kolstoe Stroemoy
Sponsorvirksomheten skal skape engasjement og involvering av ansatte, kunder og det norske folk med det formål å styrke merkevaren DNB.
 

Den Norske Opera og Ballett

nasjonalballetten

Foto: Erik Berg Lowres

DNB har hatt et samarbeid med Den Norske Opera & Ballett i over 25 år. Gjennom avtalen inviterer vi kunder til forestillinger, bruker lokalene til egne arrangementer og benytter kunstneriske innslag og foredrag. I tillegg bidrar DNB til Operaens Åpen dag og Ung i Operaen.

» Les mer om Den Norske Opera & Ballett

Øyafestivalen

loga fra oeya festivalen, foto: Eystein Kolstoe Stroemoey

Foto: Eystein Kolstø Strømøy

DNB ble hovedsamarbeidspartner med Øya i 2012 og ble i 2016 generalsponsor. Vi bruker avtalen aktivt mot kunder, både via arrangement og konkurranser. I tillegg bidrar DNB med betalingsløsninger.

» Les mer om Øyafestivalen
 

Riksteateret

bilde fra riksteateret
DNB har vært hovedsamarbeidspartner med Riksteatret fra 2002. Gjennom avtalen får vi muligheten til å invitere lokale kunder rundt om i hele Norge på arrangement og forestillinger. I tillegg gir vi videregående skoler/folkehøyskoler billetter gjennom DNB-billettfond.

» Les mer om Riksteateret

Over Oslo

Foto: Gunnar Kopperud
DNB inngikk i 2014 avtale med OverOslo. Fra 2015 ble vi hovedsamarbeidspartner og vi bruker avtalen mot kunder med invitasjon til arrangementer. Vi er synlig på festivalen med egen stand hvor vi vil bidra til å øke publikums festivalopplevelse. I tillegg bidrar DNB med betalingsløsninger.

» Les mer om OverOslo
 

Kongsberg Jazzfestival

bilde fra kongsberg jazzfestival
DNB har vært festivalens støttespiller/bank fra starten for over 50 år siden, men hatt et kommersielt samarbeid fra 1992. Gjennom avtalen inviterer vi til kundearrangement for både bedriftskunder og unge kunder. DNB er stor bidragsyter til Barnivalen hvor vi har egen stand.

» Les mer om Kongsberg Jazzfestival

Miniøya

bilde fra minioeya, foto Olav Storm

Foto: Olav Storm

Siden 2013 har vi vært hovedsamarbeidspartner med festivalen. Miniøya er den største familiefestivalen i Norge med ca 16.000 besøkende i slutten av mai-måned. Vi bidrar med betalingsløsninger og har egen stand med aktiviteter for små og store. I tillegg har festivalen vært bidragsyter på DNBs egen familiedag.

» Les mer om Miniøya
 
I tillegg har DNB samarbeid med mange, både små og store, kulturinstitusjoner og festivaler i resten av landet. Noen av disse ser du her:

» Festspillene i Bergen
» Bergenfest
» Den Nationale Scene i Bergen
» Pstereo i Trondheim

» Parken i Bodø
» Elvefestivalen i Drammen
» DNB Arena i Stavanger
» Sildajazz i Haugesund