Forsikring ved død

Kvinne og mann holder rundt hverandre p bryggekanten

Klarer din familie å beholde hus og hjem uten din inntekt? Hvordan vil barna dine bli forsørget på kun en inntekt? Vil samboeren din ha råd til å kjøpe ut dine arvinger? En forsikring ved død gir dine etterlatte en engangsutbetaling og dermed en tryggere økonomisk fremtid.

Forsikringen leveres av Fremtind Forsikring. For å kunne gi deg et tilbud, beregne pris og kjøpe forsikring vil DNB overføre dine personopplysninger til Fremtind. 

Utbetaling disponerer du fritt

Her er noen eksempler:
  • Dine barns fremtidige økonomi
  • Din families evne til å betjene lån og beholde bolig
  • Dine etterlattes økonomi og levestandard 
  • Dine etterlattes mulighet for å jobbe mindre i en vanskelig periode
  • Din samboers mulighet for å utløse dine arvinger
  • Arv til dine særkullsbarn

Priseksempel

Alder 30 år
Forsikringssum 2 millioner kroner
Pris pr. måned kr. 177,-
Beregn nøyaktig pris - prøv vår kalkulator
 

Hva dekkes:

Forsikringen utbetales som et engangsbeløp til etterlatte. Du kan selv velge forsikringssum mellom 100 000 kroner og 4 000 000 kroner. Ditt valg er med på å bestemme årlig pris.

Mer informasjon om dødsrisikoforsikring
» Produktark (pdf)

» Vilkår (pdf)

Visste du at:

Folketrygden behandler gifte og samboere forskjellig. Det kan være smart å sette seg inn i dine rettigheter, så slipper du økonomiske problemer dersom noe uforutsett skulle skje. Har du tegnet en dødsforsikring får du mulighet til å begunstige den du måtte ønske, og på den måten sikre de du er glad i.
ikon informasjon Vi gjør oppmerksom på at opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår, og at bestemmelsene i de ulike forsikringsvilkårene alltid vil være gjeldende.