Forsikring ved død

Kvinne og mann holder rundt hverandre p bryggekanten

Klarer din familie å beholde hus og hjem uten din inntekt? Hvordan vil barna dine bli forsørget på kun en inntekt? Vil samboeren din ha råd til å kjøpe ut dine arvinger? En forsikring ved død gir dine etterlatte en engangsutbetaling og dermed en tryggere økonomisk fremtid.

Leverandør av forsikringen

Forsikringen leveres av Fremtind Forsikring. For å kunne gi deg et tilbud, beregne pris og kjøpe forsikring vil DNB overføre dine personopplysninger til Fremtind. Du kan lese mer om Fremtinds behandling av personopplysninger på Fremtinds personvernerklæring.

Utbetaling disponerer du fritt

Her er noen eksempler:
  • Dine barns fremtidige økonomi
  • Din families evne til å betjene lån og beholde bolig
  • Dine etterlattes økonomi og levestandard 
  • Dine etterlattes mulighet for å jobbe mindre i en vanskelig periode
  • Din samboers mulighet for å utløse dine arvinger
  • Arv til dine særkullsbarn

Priseksempel

Alder 30 år
Forsikringssum 2 millioner kroner
Pris pr. måned kr. 177,-
Beregn nøyaktig pris - prøv vår kalkulator
 

Hva dekkes:

Forsikringen utbetales som et engangsbeløp til etterlatte. Du kan selv velge forsikringssum mellom 100 000 kroner og 4 000 000 kroner. Ditt valg er med på å bestemme årlig pris.

Mer informasjon om dødsrisikoforsikring
» Produktark (pdf)

» Vilkår (pdf)

Visste du at:

Folketrygden behandler gifte og samboere forskjellig. Det kan være smart å sette seg inn i dine rettigheter, så slipper du økonomiske problemer dersom noe uforutsett skulle skje. Har du tegnet en dødsforsikring får du mulighet til å begunstige den du måtte ønske, og på den måten sikre de du er glad i.
Vi gjør oppmerksom på at opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår, og at bestemmelsene i de ulike forsikringsvilkårene alltid vil være gjeldende.