Si JA til bedre tips og råd

Hva er det viktig for deg og din livssituasjon, å vite noe om?


Som eksperter innen banktjenester, forsikring eller eiendom, ønsker vi å gi deg de beste rådene. Råd tilpasset din situasjon, der du er i dag! Skal vi lykkes med det, noe du har all rett til å forvente, da trenger vi din tillatelse - ditt samtykke.

Først og fremst trenger vi din godkjennelse til å bruke dataene vi har om deg. Da får vi et godt grunnlag for rådene vi gir. For å gjøre dette må vi ha anledning til å dele dataene dine med andre DNB-selskaper. Dataene dine vil aldri, under noen omstendighet, bli delt med andre enn disse – kun internt i DNB.

Tilbakemeldingen din, er avgjørende for å øke kvaliteten på vår service, helt spesifikt, til deg. Derfor håper vi du tillater oss å kunne kommunisere så relevant som mulig til deg, når vi snart  ber om ditt samtykke i nettbanken.

Velger du å ikke gi oss ditt samtykke, vil du likevel fortsatt motta råd og tips fra oss, men da kun relatert til de produktene og avtalene du allerede har i dag. Det betyr at du kan miste informasjon om for eksempel den populære Spare-appen vår, dersom du ikke allerede har et spareprodukt hos oss.

Psst! Husk at du når som helst vil kunne trekke tilbake eller aktivere samtykkene dine :)
Nysgjerrig på å vite mer?

» Les mer og se forklaringsvideo herTommel opp