Rabatter med Mastercard fra DNB

Faste rabatter med MasterCard fra DNB

Du får faste rabatter når du handler med Mastercard fra DNB. Rabatten gjelder for hele handelen, også for allerede nedsatte varer. Rabatten trekkes fra på neste Mastercard-faktura.

Mastercard som gir rabatt

Våre faste rabatter får du når du handler med ditt Mastercard fra DNB.

» Se hvilke kort som gir rabatt

Rabatter der du bor

Logo marked 5 % rabatt
Hos marked.no finner du et stort utvalg dagligvarer, oppskrifter og hjemmelagde middagsretter til lave priser. Vi har ferskt brød fra Nærbakst og Åpent Bakeri. Et stort utvalg av frukt og grønt, og fersk fisk hver dag fra Fiskcentralen. Bestill når det passer deg innen kl. 23.59, og vi leverer på døren din fra kl. 08.00 neste dag.
Tilbudet gjelder på marked.no
Logo Norden og Verden10 % rabatt
Design med adresse! Norden og Verden fører håndplukket design fra kunstnerisk sterke leverandører. Varige ting man blir glad i, preget av stolthet over lokal tilhørighet og respekt for mennesker, kultur og natur. Vi reiser jevnlig til f.eks London, Paris, Milano og Amsterdam for å finne de vakreste tingene og ta dem med tilbake til Norge.

Tilbudet gjelder i butikken på Danmarksplass i Bergen (Fjøsangerveien 33) og i nettbutikken

Logo Olivenlunden10 % rabatt

Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. Les mer om våre oljeprodusenter, produkter og oppskrifter på nettsidene våre.
Tilbudet gjelder i nettbutikken.
Logo lille martine10 % rabatt
Trondheims ledende spesialbutikk i barnetøy! Lille Martine er en frittstående barnebutikk som selger klær og sko til jenter og gutter i alderen 0 -14 år. Vi fører merker som Hummel, Mini A Ture, Lillelam, Lilleba, Hust & Claire, Kivat, Molo, Ticket To Heaven, Mayoral, Levi’s, Tommy Hilfiger, Toms, Bisgaard, Hunter.

Tilbudet gjelder i butikken i Olav Tryggvasons gate 28, Trondheim, og i nettbutikken.
Logo travelstuff10 % rabatt

Gaver og gadgets innen tur, friluft, reise og hytteliv. Tilbudet gjelder i nettbutikken, www.travelstuff.no
Logo kajakk og fritid10 % rabatt

Kajakkpakker, kajakkutstyr, bekledning og mye mer.

Tilbudet gjelder i butikken i Nedre Eikervei 12 i Drammen og i nettbutikken www.kajakk-fritid.no
Logo Dale10 % rabatt

Tradisjonelle norske strikkeplagg, i førsteklasses ull.

Tilbudet gjelder i nettbutikken, butikkene i Karl Johans gate 45, Oslo, i Skagen 4, Stavanger, og i Sandlivegen 2, Dalekvam.
logo falck
20% rabatt
Falck leverer en topp moderne boligalarm med kombinert brann- og innbruddsalarm tilkoblet døgnbemannet alarmstasjon. Boligalarmen kan skreddersys dine behov, og du får alltid vår unike trygghetspakke med på kjøpet. Ved betaling med Mastercard fra DNB får du 20% rabatt på abonnement og installasjon.

For bestilling og mer informasjon
Eye Factory
10% rabatt
Hos Eye Factory får du eksperthjelp for deg og ditt syn, tonnevis av inspirasjon og de kuleste brillene og solbrillene. Vi fører et stort utvalg av merker som Ray Ban, Oakley, Gant, Tom Ford, Prada, Michael Kors, Versace, Armani m.fl.
Tilbudet gjelder på Byporten – Strømmen Storsenter – Ski Storsenter – Gulskogen Kjøpesenter i Drammen - Storbyen i Sarpsborg - Sartor Storsenter i Bergen - Trondheim Torg - Maxi Storsenter på Hamar

Bil

Logo vianor10 % rabatt
Vianor er Nordens største dekk og servicekjede, og har verksteder over hele landet. Hos Vianor finner du felger og batterier i tillegg til alt innen dekk og dekkmontering.

Tilbudet gjelder i hele Norge, med unntak av verksteder merket med "Partner". Tilbudet gjelder også i nettbutikken www.vianor.no. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabattavtaler.

Reiser og opplevelser

scandic
10% rabatt på «Save»-priser
Få 10 % rabatt* på «Save»-priser på hotellrom som bestilles og betales på www.scandichotels.no. Tilbudet gjelder samtlige Scandic hotell i Norge, med unntak av hotell merket «Scandic Partner».

*Rabatten forutsetter betaling med ditt private Mastercard fra DNB og trekkes fra på din neste Mastercard-faktura.
Stena Line 10 % rabatt
Bestill din ferie nå. På Stenaline.no finner du flere spennende destinasjoner som for eksempel Danmark, Tyskland og Polen. Vi har Europas mest omfattende rutenettverk. Mulighetene er mange med Stena Line.

Tilbudet gjelder på www.stenaline.no.

Helse og velvære

Douglas
10% rabatt
Europas største parfymerikjede, endelig i Norge! Douglas har Norges største utvalg av merkevarer innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Alltid gode kampanjer og priser!

Tilbudet gjelder i Douglas Beauty Theatre i Bogstadveien 10, Oslo og i nettbutikken www.douglas.no

Til toppen

Dyr

dyresjappa.no
10% rabatt
Vi er en frittstående dyrebutikk på nett og i Oslo. Her finner du entusiastiske medarbeidere med et stort hjerte for dyras ve og vel! Vårt fokus er naturlige, gode og sunne produkter til de ulike kundene våre være seg hund og katt, kanin og gnager eller fugl.

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.dyresjappa.no samt vår butikk i Vogtsgate 55

Klær, sko og vesker

deguy
10% rabatt
Deguy fører sterke merkevarer av høy kvalitet, samt et komplett utvalg av klær både til jobb og når du ønsker det lille ekstra. 

Tilbudet gjelder både på nett og i våre butikker: www.deguy.no
Session
10% rabatt
Session er Norges fremste leverandør av brett og det som hører med, til skatere, snowboardere og surfere. Siden 1988 har Session sine ansatte og teamkjørere studert kunsten å ha det ufattelig gøy på brett. Tilbudet gjelder i nettbutikken og i alle butikker. For butikkoversikt se www.session.no
Follestad
10% rabatt
Merkeklær for menn på nett!

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.follestad.no
rund and relax
10% rabatt
Run & Relax er en skandinavisk konseptbutikk med Yoga-, Trening-, og Relax tøy for kvinner. I tillegg finner du yogamatter og utstyr fra Manduka, samt drikkeflasker fra MyBkr. Med andre ord alt du trenger til din treningsøkt!

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.runandrelax.com og i vår butikk på Eger, Karl Johan.
Filippa K
10% rabatt
Filippa K ble grunnlagt I 1993, av Filippa Knutsson og Patrik Kihlborg. Deres tolkning av mote var enkle og estetisk balanserte plagg som består over tid - uanstrengte, essensielle plagg i rent design og høy kvalitet. Dette er fortsatt essensen i merket. Tilbudet gjelder i nettbutikken
hellyhansen
10% rabatt
Helly Hansens klær og utstyr blander skandinavisk design med erfaring og innsikt etter et langt liv i verdens tøffeste omgivelser.

Tilbudet gjelder i den norske delen av nettbutikken: www.helly-hansen.com
smaaungene.no
10% rabatt
Småungene er en norsk nettbutikk som selger gode og komfortable babyklær og barneklær fra 0-10 år. Rask levering!
Tilbudet gjelder i nettbutikken www.smaaungene.no
Johnny Love 10% rabatt
JOHNNYLOVE er Norges ledende herremerke i high end-segmentet, med stor suksess i Europa og USA. Merket har som misjon å få menn til å kle seg litt mer stilig til hverdags. Plaggene kjennetegnes av maskuline og slanke snitt kombinert med overlegen komfort og materialkvalitet.

Tilbudet gjelder i følgende butikk:
JOHNNYLOVE Brand Store –Innherredsveien 57 - Tlf. 73 51 86 80, Tilbudet gjelder også i nettbutikken: www.johnnylove.com
snuppelus.no
10% rabatt
Barnebutikken på nett med kvalitetsklær til jenter.
Tilbudet gjelder i nettbutikken: www.snuppelus.no
guttelus-rabatt
10% rabatt
Barnebutikken på nett med kvalitetsklær til gutter.
Tilbudet gjelder i nettbutikken www.guttelus.no
Logo feelgood store 10 % rabatt
Feel Good Store er en motebutikk for moderne kvinner med et stort spekter av merkevarer som RiccoVero, Day Birger et Mikkelsen, Laura Bellariva, Svea, Toms, Hunkydory, Colmar, MOO, Mos Mosh, Dagmar, Swims m.m.

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.feelgoodstore.no
Logo Moo10 % rabatt
MOO - Norsk design, Argentinsk og Italiensk skinn for dame og herre. Karianne Sæther designer veskene sine med fokus på design, funksjonalitet og kvalitet. Flotte vesker til jobb, helg og fest.

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.moo.no

Sport og fritid

Logo merida10 % rabatt
Merida samarbeider med sine forhandlere og revolusjonerer måten du kjøper sykkel på! I nettbutikken har du tilgang til hele Merida sitt sortiment med over 200 sykkelmodeller, deler og utstyr, samt Fitness-produkter. Merida har sykler til alle formål og i alle prisklasser. Kjøp din neste sykkel hos oss, og hent den ferdig montert hos ditt nærmeste utleveringssted!

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.meridastore.no
Logo te og kaffehuset10 % rabatt
Te og kaffehuset er en spesialforretning i hjertet av Trondheim som har eksistert siden 1981. Med mer enn 200 forskjellige typer te og 40 kaffesorter har vi byens største utvalg av te og kaffe i løsvekt, samt det du trenger for å lage et godt brygg.

Tilbudet gjelder i butikken i Dronningens gate 28 og i nettbutikken, www.teogkaffehuset.no

Helse og velvære

Douglas
10% rabatt
Europas største parfymerikjede, endelig i Norge! Douglas har Norges største utvalg av merkevarer innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Alltid gode kampanjer og priser!

Tilbudet gjelder i Douglas Beauty Theatre i Bogstadveien 10, Oslo og i nettbutikken www.douglas.no
Coverbrands.no
10% rabatt
Coverbrands.no er en av Norges største nettbutikker innen skjønnhet. Her handler du kjente merkevarer innen sminke, hud- og hårpleie, samt en rekke spennende nisjemerker trygt og enkelt. Gratis frakt i Norge!

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.coverbrands.no
logo loccitane
10% rabatt
L'Occitane tilbyr hudpleieprodukter og dufter som er basert på naturlige ingredienser fra Provence. Alle våre produkter har en økologisk hovedingrediens, og er rike på aktive ingredienser og eteriske oljer.

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.loccitane.no
supervital.no
10% rabatt
Supervital er nettbutikken for god helse, sunn mat og naturlig hudpleie. Vi verdsetter det som er naturlig og økologisk. Derfor har vi plukket ut matvarer, kosttilskudd og hudpleie som er mest naturlig og sunn. Her finner du hudpleie for hele familien fra Weleda, sjokolade fra Green&Blacks, Clipper te, superfood, nøtter, kosttilskudd fra SHIFT, og mye mer.
Tilbudet gjelder i nettbutikken: www.supervital.no

Bolig, interiør og gaver

Logo glass og interir10 % rabatt
Glassoginterior.no ble etablert i 2006. Nettbutikken har ca. 20 000 produkter til svært gode priser. Produktene er kjente merkevarer som passer til de fleste hjem. Vårt slagord er "Merkevarer til reduserte priser". Velkommen til en god handel hos oss!

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.glassoginterior.no
Blomsterdekor
10% rabatt
For oss er ikke blomster noe du bare plukker med deg. Gjennom vår lidenskap og glede for håndverket gjør vi din blomsterbestilling til en trygg og god blomsteropplevelse. Vi leverer blomster av høy kvalitet, faglig utført av kreative og dyktige blomsterdekoratører. OPPLEV BLOMSTER fra Finn Schjøll Blomster. Vi leverer blomstene på døren for deg.

Tilbudet gjelder i nettbutikken finnschjoll.no
Logo hviit.no10 % rabatt
Hviit.no er en norsk nettbasert livsstilsbutikk. Hos oss finner du en unik og personlig stil, med stor vekt på skandinavisk design som har det lille ekstra. Vårt sortiment består av produkter som vi elsker og som vi selv har lyst til å omgi oss med, og som får oss til å si "Denne er hviit!". Her er det utvalgte varer som kan understreke den stemningen du ønsker, slik at du får det hjemmet du ønsker deg.

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.hviit.no
david andersen
10% rabatt
David-Andersen er en eksklusiv gullsmed som har eksistert siden 1876. Vi er størst på alle de store merkevarene og har smykker til en hver anledning.

Tilbudet gjelder i nettbutikken: www.david-andersen.no
Logo rubens skattkammer10 % rabatt
Rubens Skattkammer er et eldorado for utkledningsinteresserte med et av de største utvalgene i Norge! Vi har også et unikt utvalg av leker og spill for barn i alle aldre!

Tilbudet gjelder i Vetrlidsalmenning 5 og i nettbutikken www.rubens.no.
Lampehuset 10% rabatt
Lampehuset er ledende innen belysning og tilhørende produkter i Norge. Med over 50 års erfaring i bransjen har vi som mål å være ditt førstevalg på belysning.

Tilbudet gjelder i nettbutikken: www.lampehuset.no
Logo enklere liv10% rabatt
Smarte løsninger for deg og dine. Enklere liv har et stort sortiment med produkter som passer alle. Massasje, GaitLine sko, piggsko og brodder, klær fra Tufte, lue med lys og mange nyttige og smarte produkter. Det perfekte stedet for gaver til deg og dine!

Tilbudet gjelder i nettbutikken www.enklereliv.no.


Logo radiobutikken10 % rabatt
Radiobutikken.no har et av Norges bredeste utvalg i digitalradio. FM erstattes av DAB+ i 2017 og alle må ha en DAB+-radio for å høre tradisjonell radio, med unntak av enkelte lokalradioer. Radiobutikken.no har radio til alle behov og prisklasser. Både DAB/FM og DAB/FM/Internett.

Abonnementer

Riktig bruk av kredittkort

Vi anbefaler at du setter deg inn i hvordan man bruker kredittkort. Les mer om fordelene ved bruk. I priseksempelet kan du se mer om kostnader for bruk av kredittkort. Har du utfordringer med kreditt finner du gode råd her.

Priseksempel bruk av Mastercard

DNB Sølv Mastercard:
Nominell rente 18,60 %,
Effektiv rente 24,19 %,
25.000 kroner o/12 mnd.

Totalt 28.058 kroner.

» Se andre priseksempler
Se også: Prisliste, bestill Mastercard, disse kortene gir rabatt