Fordeler med SAGA Mastercard Upgrade - Kredittkort med fordeler

Priseksempel SAGA Gull Mastercard:
Nominell rente 18,00 %, effektiv rente 19,6%, 130.000 o/ 12 mnd. Totalt kr 143 021.
Barn p piren

Gå ikke glipp av ekstra sommerpoeng. I juli og august øker vi poeng-opptjeningen og du får 30 SAS EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kr (normalt 20) på alle varekjøp i utenlandsk valuta.

Hvorfor oppgradere ditt Mastercard?

Hvorfor oppgradere Mastercard
  • Du samler SAS EuroBonus poeng på alle varekjøp når du bruker ditt Mastercard i Norge, utlandet og på nett.
  • Du slipper å bestille et nytt kort og slipper å registrere noe på ditt SAS EuroBonus-kort.
  • Du står fritt til å bruke dine opptjente poeng på flyreise, hotellopphold, leiebil eller shopping.

Poengene du samler vil vises på Mastercard-fakturaen. Poengene beregnes månedlig og overføres deretter til din medlemskonto i SAS EuroBonus. Din totale poengsaldo kommer frem på oversikten du vil motta fra SAS. Se også poengene dine i SAS appen. Husk at du får mest mulig ut av fordelene om du betaler hele fakturaen ved forfall.

Hva koster det?

Mann koser seg med mobil og kaffe
Å oppgradere til SAS EuroBonus koster kroner 99 per måned. Du får 15 EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kroner du bruker i norsk valuta, og 20 EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kroner i utenlandsk valuta. I tillegg får du 10 000 SAS EuroBonus Ekstrapoeng i velkomstpoeng.
 

Loungetilgang over hele verden

Lounge tilgang over hele verden
Har du oppgradert ditt Mastercard får du automatisk tilgang til over 1 000 flyplasslounger over hele verden med LoungeKey. I loungene kan du spise, drikke og slappe av når du er på reise.

De to første besøkene per år spanderer vi, deretter vil prisen være oppgitt i den til enhver tid gjeldende prislisten. NB: LoungeKey må ikke forveksles med SAS sine lounger.

Med oppgraderingen får du i tillegg Mastercard Airport Experiences provided by LoungeKey, noe som betyr at du får tilgang til eksklusive tilbud på mer enn 400 flyplasser over hele verden. Loungetilgang gjelder for deg som er hovedkortholder (ikke tilleggskort).

Registrer deg her for å se hvilke lounger du har tilgang til og hvilke tilbud som gjelder akkurat nå. Fra du oppgraderer kortet ditt kan det ta inntil en uke før du er innmeldt i LoungeKey.

 Hvis du har Æ, Ø eller Å i navnet ditt, må du erstatte disse bokstavene med AE, OE eller AA. Du kan også laste ned appen i App Store eller Google Play slik at du har enkel tilgang uansett hvor du er. 

Tjen inntil 20 000 Statuspoeng

Statuspoeng Mastercard upgrade
Handler du for mer enn 100 000 kr per kalenderår får du 10 000 statuspoeng overført til din EuroBonus-konto. Du kan opptjene ytterligere 10 000 statuspoeng ved å bruke kortet for mer enn 200 000 kr per kalenderår.  Kriteriene for opptjening av statuspoeng er lik som ordinære poeng. 

Mulighet for oppgradering av medlemsnivå
SAS EuroBonus statuspoeng gir mulighet til oppgradering av SAS EuroBonus-medlemsnivå, men kan ikke benyttes til reiser, varer eller tjenester innen EuroBonus-programmet. Dine statuspoeng overføres din SAS EuroBonus-konto ved fakturering samtidig som Ekstrapoengene. 
 

Ekstra sikret i alle situasjoner

Egenandelsforsikring ved leiebil

Egenandelsforsikring ved leie av bil med Mastercard Upgrade
Har du opplevd å bli solgt på tilleggsforsikringer når du skal hente ut leiebilen?

Betaler du med Mastercard Upgrade kan du trygt takke nei neste gang. Du er allerede godt sikret gjennom forsikringspakken i kortet. 

Hva dekker forsikringen?
Forsikringen dekker egenandelskostnaden ved skade på leiebil og gjelder uansett hvor i verden du er, så lenge du som privatperson har leid bilen av et profesjonelt leiebilselskap. 

Pass på at det er du som kortinnehaver som står som leietaker av bilen slik at forsikringen skal være gyldig. Forsikringen gjelder ikke dersom du er yngre enn 21 år og leier bilen.

Forsikret mot tap eller skade

Kjøpsforsikring inkludert med Mastercard Upgrade
Har du vært uheldig og mistet de nye solbrillene dine? Eller sølte du sykkelolje på den fine skjorta du nettopp kjøpte? Det er sånn som skjer.

I de fleste slike tilfeller dekker vi tapet eller skaden om du har betalt med Mastercard Upgrade. Se forsikringsvilkår for dekning. Forsikringen forutsetter at du beskytter og vedlikeholder varen du har kjøpt i forsikringsperioden, og at du passer på at varen ikke etterlates uten tilsyn. 

Handlet på nett og ikke fått varen?
Med Mastercard Upgrade er det ekstra trygt å handle på internett. Har du betalt en vare, men ikke fått den innen 90 dager? Da dekker vi i utgangspunktet beløpet. Se vilkårene for dekning. 

Vær klar over at denne forsikringen ikke dekker tap eller skade mens gjenstanden blir sendt med post eller budtjeneste.
 

Unngå å betale for mye

Prisforsikring ved kjøp av varer
Har du opplevd å kjøpe en vare, for så å finne akkurat samme varen et annet sted – bare billigere?

Har du betalt med Mastercard Upgrade dekker vi i de fleste tilfeller differansen. Forsikringen gjelder for varer som koster over 250 kroner, og differansen må også være minst 250 kroner for at du skal få refundert beløpet. Med samme vare menes samme merke, fabrikat, modellnavn/nummer. 

Den laveste prisen må være offentliggjort i en trykt annonse, og du må huske å kontakte oss innen 30 dager etter kjøpet for å kunne få tilbake differansen. Se vilkår for dekning.

Vilkår for Mastercard Upgrade

Avtalevilkår for SAS EuroBonus:
Les avtalevilkårene for Mastercard Upgrade SAS EuroBonus Ekstrapoeng her

Forsikringsvilkår:
Les forsikringsvilkårene for Mastercard Upgrade her

 

Ikke SAS EuroBonus-medlem?

bilde av mennesker i lufta
For å bestille SAS EuroBonus opptjening på ditt Mastercard, må du være SAS EuroBonus-medlem. Hvis du ikke er medlem i SAS EuroBonus fra før, kan du melde deg inn her - det tar bare noen sekunder.
 

Spørsmål og svar

Lurer du på noe mer? Vi har samlet de mest stilte spørsmålene rundt kortet ditt og SAS Eurobonus. Du finner spørsmål og svar her.

Riktig bruk av kredittkort

Vi anbefaler at du setter deg inn i hvordan man bruker kredittkort. Du får best utbytte av fordeler og rabatter ved å betale hele fakturaen ved forfall. 
 
 
Se også: SAS EuroBonusPrislisteAngrerettskjema