Private Banking Kundefordeler

  • banner
 
Som Private Banking-kunde hjelper vi deg med det meste. Her får du oversikt over alle dine kundefordeler.
 

35 % rabatt på Phenix alpinkolleksjon

phenix private banking
Som Private Banking-kunde får du nå 35 % rabatt på Phenix sin alpinkolleksjon for 2020-2021 sesongen, og resten av nettbutikken.
 
 
Tilbudet gjelder fra 19. november til 23. november så lenge varebeholdningen rekker.

 

35 % rabatt på skiutstyr fra Rossignol

rossignol pb
I samarbeid med Rossignol får du nå som Private Banking-kunde 35 % rabatt på utvalgte alpin- og langrenn-skipakker bestående av ski og binding.

 
  
Tilbudet varer fra 19. november til 15. desember så lenge varebeholdningen rekker.


 

35 % rabatt på Alpin-genseren fra Dale

pb dale
Nå får du som Private Banking-kunde 35 % rabatt på Alpin-genseren Monte Cristallo fra Dale, og resten av nettbutikken. 
  
 
Tilbudet varer fra 19. november til 30. november så lenge varebeholdningen rekker.
 

30 % rabatt på Sweet Protection

private banking sweet protection
#alltidhjelm 
 
Bruk av hjelm er viktig, og nå får du som Private Banking-kunde unike fordeler på Alpinlandslagets favoritter fra Sweet Protection. 
  
 
Tilbudet varer fra 19. november til 26. november så lenge varebeholdningen rekker.
 

25 % rabatt + fri frakt på treningsutstyr fra Nike

Kjetil Nike
I samarbeid med Nike og Alpinlandslaget får du 25 % rabatt + fri frakt på Kjetil Jansrud sine treningsfavoritter. Tilbudet gjelder fra 13.oktober til 31.desember, 2020, eller så lenge lagerbeholdningen rekker. 
 
 

75 % rabatt på Dagens Næringsliv i ett halvt år

dn pb
Som Private Banking kunde får du DN digitalt hele uken + papiravisen i helgen med 75 % rabatt i 6 måneder. Totalpris for et halvt år blir 790 kroner og du sparer 2402 kroner. Tilbudet varer fra 13.oktober til 31.mars, 2021. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter.
 
Med DN abonnement kan du holde deg oppdatert på det som skjer, lese prisbelønnet garvejournalistikk og du får tilgang på DN ledelse med nyhetsbrev, webinarer og en fast spalte fra to anerkjente organisasjonspsykologer som reflekterer rundt ledelse. 
 
 

Kurtasjekutt

graf med penn
Som Private Banking-kunde får du lavere minstekurtasje for aksjehandel på utenlandske børser. Du får også fri tilgang til DNB Markets' web-TV sendinger og analyser. 
 
Prisene gjelder for handel av aksjer via nett, mobilbank eller Spare-appen.  
 

Invester i egen helse med Dr. Dropin

dr dropin dnb
Sammen med Dr. Dropin ønsker vi å bidra til å øke fokuset på kvinnehelse. Som DNB-programkunde får du derfor én gratis celleprøve hos Dr. Dropins allmennleger, som kan tas på alle Dr.Dropin sine 15 klinikker i Oslo, Asker, Trondheim, Bergen og Stavanger (ordinær pris 595,–).
 
Tilbudet gjelder for alle kvinner mellom 25 og 69 år som er anbefalt å ta livmorhalsprøve regelmessig. Fordelen gjelder fra 13. oktober til 30. november, 2020.
 

Legetime på mobil på EYR

dnb eyr
Som Private Banking kunde har du tilgang til legetjenesten Eyr. Her kan du ta videokonsultasjon med lege fra hvor som helst, gjennom Eyr-appen. Du kan få resepter, henvisning og svar på spørsmål om ulike symptomer og sykdommer - uten at du trenger å møte opp hos legen. Ordinær pris er 350 kroner per konsultasjon. 
 
 

Mange gode fordeler i kortet ditt

Som programkunde har du mange gode fordeler i ditt Private Banking Mastercard fra DNB. Du får blant annet 10 til 30 prosent rabatt på over 100 butikker, nettbutikker og hoteller i Norge.
supertilbud
faste rabatter
mastercard upgrade
bensinstasjon rabatt

Priseksempel Private Banking Mastercard

Eff. rente 19,6 %, 225.000 kr. o/12 mnd. Kostnad 22.533 kr. Totalt 247.536 kr. Priser og betingelser er per 01.09.2019, og kan bli endret
 

Gratis tilgang til mental trening med Braive

dnb braive
Mental helse handler om hvordan vi har det med oss selv. I samarbeid med Braive gir vi deg tilgang til behandlingsprogram for å styrke din mentale helse. Programmene er utviklet av psykologer og gir deg teknikker som hjelper deg å håndtere utfordringer du møter i hverdagen. 
 
Som Private Banking kunde får du tilgang på alle Braive sine programmer og mental helsesjekk som gir deg ett anbefalt program tilpasset din mentale helse til en verdi av 1050 kroner. I tillegg får du tilgang på programmet "Mentalt sterk i en tid med Covid-19" til enn verdi av 500. 
 
Fordelen gjelder fra 13.oktober til 31.januar, 2021. 
 
 

Concierge Service

dame med headset
Concierge Service har spesialisert seg på å løse dine behov. Enten du ønsker noe ekstra her hjemme, eller når du skal ut og reise. Concierge Service bistår med det som skal til for at du skal få det lille ekstra.
 

ID-Sikring

fingeravtrykk på tastatur
Stadig flere opplever at deres identitet stjeles og misbrukes - få hjelp til å forebygge, oppdage og begrense misbruk av din identitet.
 
 

Halv pris EVO i 6 måneder + 2 PT-klipp

dnb evo
Som Private Banking kunde får du de første 6 månedene med trening på EVO til halv pris + 2 PT timer gratis. Ingen bindingstid eller innmeldingsavgift. 
 
Ordinær pris på trening er 379 kroner i måneden, din pris er 189,50 kroner i måneden. Du kan spare totalt 2546 kroner, dette inkluderer halv pris på trening i seks måneder, fri innmelding til en verdi av 249 kroner og 2 PT-klipp til en verdi av 1160 kroner. 
 
Fordelen er fast i ett år fra 13.oktober. 
 
 

60 % rabatt på Dplay i 12 måneder

dnb dplay
Vi fortsetter samarbeid med Dplay og fordi du er Private Banking kunde kan du strømme dine favoritter fra Dplay. 
 
De 4000 første som bestiller, får 60 % rabatt på Dplay + Sport i 12 måneder. Ordinær pris er 1488 kroner for 12 måneder, din pris er 595 kroner. Tilbudet gjelder fra 13.oktober og frist for bestilling er 31.mars, 2021. 
 
 

DNB Assistanse

DNB Assistanse hjelper deg med å sperre kort, mobiltelefonen og kan gi deg nødkontanter. Ring oss på telefon 800 33 135 for å registrere dine kort og mobiltelefon eller om du trenger hjelp. Fra utlandet +47 669 86 686.

Service og assistanse

dame med nettbrett
» Du er prioritert
» Concierge Service
» Nøkkelringer og bagasjemerker

Reise og fritid

familie på tur
» Gratis reiseforsikring Best
» Flyplasslounger

 

Forbehold

» Les forbehold (disclaimer)