SAGA

  • SAGANøkkelen til eksklusive fordeler og unike opplevelser
 

Bolig

stilig interior med saga logo
Du får økonomisk rådgivning og finansiering ved kjøp av primærbolig, investeringsobjekter og fritidsbolig i inn- og utland. Våre dyktige rådgivere hjelper deg også med å finne de forsikringsløsninger som passer dine behov.

» Les mer på våre SAGA boligsider

Bil

Jaguar bil
Som SAGA-kunde får du gode betingelser på billån og bilforsikring i tillegg til fordeler på alt fra dekkskift, leiebil og spesialtilbud hos utvalgte forhandlere. Her har vi samlet alt du trenger å vite!

» Les mer på våre SAGA bilsider
 

Service

dame i telefon
Som SAGA-kunde er du prioritert i køen på 915 04800 og på chat i nettbanken.

Ved å ringe vår Concierge Service på 800 81 030 får du hjelp til alt fra til booking av billetter, bord eller hjelp til andre ting her hjemme eller til reisen.

» Se alle dine SAGA servicefordeler

Kort

SAGA kort
Som SAGA-kunde vil du få våre beste kort med mange fordeler slik som mulighet for opptjening av SAS Eurobonuspoeng, drivstoffrabatt, faste rabatter i utvalgte butikker, supertilbud og mer.

» Les mer om SAGA kort
 

Reise

Bilde gutt på flyplass
Som SAGA-kunde får du mange fordeler som gjør reisen enda mer behagelig.

» Se dine SAGA-reisefordeler

Alle dine SAGA-fordeler

Smilende dame
Her finner du oversikten over alle fordelene du har som SAGA-kunde.

» Se alle dine SAGA-fordeler

Andre fordeler

Dine SAGA fordeler kommer alltid i tillegg til det våre øvrige kunder nyter godt av, som for eksempel suveren tilgjengelighet, forsikringer med dobbel boligforsikring og dekningsgaranti, Mastercard med Supertilbud, kort behandlingstid på lånesøknader og en nettbank vi er veldig stolte av.