SAGA bolig

dame planter lyng
Det er mye å tenke på når man besitter eller kjøper eiendom. Som SAGA-kunde vil du få økonomisk rådgivning ved finansiering av primærbolig, investeringsobjekter og fritidsbolig i inn- og utland. Vi finner også gode forsikringsløsninger som passer dine behov.

Boliglån

moderne hjem med saga logo
Som SAGA-kunde får du gode betingelser og løsninger på lån til eiendom, det være seg primærbolig, investeringsobjekt eller fritidsbolig.

» Les mer og søk

Selge bolig

dame i sofa
DNB Eiendom tilbyr en salgspakke skreddersydd den eiendommen som skal ut i markedet. Du får en personlig eiendomsmegler med solid erfaring fra salg av særegne boliger, ekspertråd om styling, utvidet markedsføring og mye mer.

» Les mer på DNB Eiendom
 

Forsikring

saga barnehånd med blåbær
Våre dyktige rådgivere hjelper deg med å finne riktige forsikringer. Vår unike dekningsgaranti betyr at ingen forsikringsselskaper i Norge gir deg bedre dekninger på dine individuelle forsikringer enn oss.

» Les mer og beregn pris

Lån til fritidsbolig i utlandet

Strand Portugal med SAGA logo
Som SAGA-kunde får du hjelp med riktig finansiering og en trygg handel ved kjøp av feriebolig i Spania, Frankrike og Portugal. Våre norske rådgivere hjelper deg gjennom hele prosessen, og kan gi deg nyttige råd og tips om finansiering av feriebolig i utlandet.

» Les mer og kontakt oss