Beste* fond i Norge

Aksjemegler
Aksjefondet DNB Teknologi har vært Norges beste* fond i over 10 år med en gjennomsnittlig avkastning på over 22 % i perioden. Fra 4. februar 2019 kan du velge 2 forskjellige prismodeller. Fastpris på 1,5 % eller en lavere fastpris på 0,75 % + et resultatbasert honorar. Andelsklassen med resultatbasert honorar er merket med R.

*) Beste fond siste 10 år

DNB Teknologi - Norges beste fond siste 10 år
I følge fondsanalyseselskapet Morningstar er DNB Teknologi Norges beste fond siste 10 år. Kilde: 10 års avkastningshistorikk på morningstar.no, 5. juni 2019.

Fakta

DNB Teknologi
Minstetegning 100 kr.
Årlig kostnad 1,5 %
Forvaltningskap. ca. 16 mrd.
Morningstar rating fem stjerner

Her finner du mer informasjon om DNB Teknologi og hvilke selskaper fondet er investerert i

» Kjøp DNB Teknologi

» Kjøp DNB Teknologi N-klasse
Lavere årlig fastpris, men med en plattformavgift
 

Posisjonert for vekst

Digitalt verdenskart
Teknologisektoren er i rivende utvikling og utgjør omtrent 20 prosent av verdensindeksen. Det meste av nyvinninger som skjer i dag er innen teknologi og gjør at vi kan produsere varer og tjenester raskere og mer effektivt.

DNB Teknologi investerer innenfor sektorene
  • teknologi
  • media
  • telekom

Slik sparer du smart med spareavtale i fond

Sparegris
Med en månedlig spareavtale i fond kjøper du fondsandeler både i gode og dårlige tider, det kan sikre bedre avkastning over tid. Start en spareavtale med trekk samme dag du får lønn og spar langsiktig hver måned. Du kan når som helst endre beløp eller stoppe sparingen. Minste beløp er som regel kroner 100. Slik går du fram:
  • Velg "Kjøp" på ønsket fond på denne siden eller i fondshandel i nettbanken
  • Logg inn og skriv inn ønsket beløp i feltet "fast sparing", trykk "kjøp" og velg deretter dato du vil pengene skal trekkes på 
  • Følg med på utviklingen i fondene dine i Spare-appen
 
 

DNB Teknologi i Aksjesparekonto

DNB Teknologi er et aksjefond og dermed kan du spare i dette fondet i Aksjesparekonto. Aksjesparekonto gjør det enklere for deg å spare i aksjer og aksjefond, det koster ingenting å opprette og du åpner den på 1-2-3!

» Les mer om Aksjesparekonto


Pssst! Har du i tillegg appen Spare - har du til enhver tid full oversikt over sparingen din, rett i lomma!

» Les mer om og last ned Spare

Se også: aksjefondse alle våre fond

Husk at:

Historisk avkastning ikke er noen garanti for framtidig avkastning. Framtidig avkastning vil bl.a. avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt forvaltningskostnader. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.