spire
I DNB er vi opptatt av å kunne tilby bærekraftige fond som passer for deg som er bevisst på miljøeffekten av sparingen din.
 
 

DNB Global Lavkarbon

Vindmøller
DNB Global Lavkarbon er et globalt aksjefond med høy bærekraftsscore og med samlet klimagassutslipp under halvparten av verdensindeksen. Fondet er såkalt «fossilfritt» og investerer ikke i selskaper innen olje, energi og andre selskaper med høye klimagassutslipp. Det følger grunnleggende retningslinjer for ansvarlige investeringer og velger i tillegg bort investeringer i produksjon av konvensjonelle våpen, kommersiell spillvirksomhet og alkohol.

» Kjøp DNB Global Lavkarbon

DNB Miljøinvest

Grønne blader
DNB Miljøinvest er et aktivt forvaltet aksjefond som hovedsakelig investerer i selskaper som bidrar til å redusere energirelaterte klimautslipp, notert på børser og regulerte markeder over hele verden. Hovedtemaene er fornybar energi og energieffektivisering.

» Kjøp DNB Miljøinvest
 

DNB Grønt Norden

Sollys gjennom grønne blader
DNB Grønt Norden er et nordisk aksjefond med ekstra fokus på å velge inn selskaper med miljøprofil og investerer ikke i selskaper med direkte eksponering i fossilt brensel eller i selskaper med høy grad av klimagassutslipp. I tillegg til at fondet følger de grunnleggende retningslinjer for ansvarlige investeringer velges også produksjon av konvensjonelle våpen, kommersiell spillvirksomhet og alkohol bort.

» Kjøp DNB Grønt Norden

Slik sparer du smart i fond

  • Start en spareavtale med trekk samme dag som du får lønn
  • Spar fast hver måned, la det bli en del av de månedlige trekkene fra kontoen din
Andre fordeler med månedlig sparing i fond er:
  • Du kjøper fondsandeler i både gode og dårlige tider, det sikrer bedre avkastning over tid
  • Pengene dine kan enkelt tas ut dersom du trenger de
  • Mulighet til bedre avkastning på sparingen din over tid enn sparekonto
 

Miljøfond i Aksjesparekonto

Alle DNBs miljøfond er aksjefond og dermed kan du spare i disse i Aksjesparekonto. Aksjesparekonto gjør det enklere for deg å spare i aksjer og aksjefond, det koster ingenting å opprette og du åpner den på 1-2-3!

» Les mer om Aksjesparekonto


Pssst! Har du i tillegg appen Spare - har du til enhver tid full oversikt over sparingen din, rett i lomma!

» Les mer om og last ned Spare

Se også: aksjefondse alle våre fond

Husk at:

Historisk avkastning ikke er noen garanti for framtidig avkastning. Framtidig avkastning vil bl.a. avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt forvaltningskostnader. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.