Spare - alt om sparing på ett sted

Kanskje trenger du Ingenting
Spare er appen som samler alt om sparing på ett sted. Legg inn sparemålene dine, kjøp fond og få full oversikt til enhver tid. Last ned appen på mobilen din nå!
 

Last ned Spare fra AppStore

spare bilde og link til nedlasting

Last ned Spare fra GooglePlay

spare link til nedlasting

Kanskje trenger du Ingenting

Last ned Spare til din mobil, og kjøp absolutt Ingenting! Kjøper du Ingenting - sparer du mer!
 

Få tilsendt lenke til din mobil

Send kodeord <SPARE> til 04800 så mottar du lenke til appen på mobilen din - helt gratis.
 

Få full oversikt

spare mann bil
Spare gir deg en totaloversikt over alt som har med sparing å gjøre. Alle sparekontoene dine blir lagt rett i appen - alt fra BSU og pensjonssparing til aksjer og fond. Du får også en fin oversikt over hvordan pengene dine er fordelt på forskjellige kontoer.

Lag egne sparemål

spare sparemål
Med Spare kan du enkelt sette personlige sparemål. Du skriver bare inn det du har lyst til å spare til - enten det er en sykkel eller en reise til New York. Deretter velger du et bilde som motiverer deg til å spare, summen du trenger for å nå målet, og så er du i gang!

Hvert sparemål du oppretter vil få en egen ordinær sparekonto, eller du kan benytte en sparekonto du har fra før. Dette for at du enkelt skal kunne følge utviklingen mot målet.

Nyhet! Snart vil det være mulig å opprette Superspar for sparemålene dine! Vi holder deg oppdatert her og i appen.
 
Du bestemmer selv hvordan du ønsker å spare. Du kan for eksempel spare litt hver gang du trekker kortet eller hver gang du betaler en faktura, og så kan du selvfølgelig spare med faste trekk fra kontoen din og du kan impulsspare når du har litt til overs.
 

Følg utviklingen

spare bilde av utviklingen av sparemaal
Noe av det som gjør Spare så nyttig er at du hele tiden kan følge med på hvordan det går med sparingen din. Du ser hvor langt - eller kanskje helst hvor kort - du har igjen før du når sparemålene du har satt. Du kan også se de andre sparekontoene dine, og du kan til og med handle aksjer og fond rett i appen!

Dra på drømmereisen med Spare

Rir på kameler i Marokko
Drømmer du om en ferietur? Sjekk hvilke reiser du kan få rabatt på, når du sparer i Spare appen. Er du flink til å spare hjelper vi deg litt på vei!

» Se hvilke reiser du kan få rabatt på