Best i Norge:

DNB er kåret til beste meglerhus på aksjehandel og analyse

Nå får enda flere private investorer tilgang til aksjeanalyser.

GODE RESULTATER: DNB Markets er kåret til beste meglerhus på aksjer i Norge for sjette året på rad. Foto: NTB scanpix
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 17. des 2020
Artikkelen er flere år gammel

DNB Markets er kåret til beste meglerhus på aksjer i Norge for sjette året på rad. Det viser resultatene fra Prospera-undersøkelsen som hvert år gjennomføres mot norske, profesjonelle aksjeinvestorer.

Nok en gang gikk DNB helt til topps i samtlige av de tre underkategoriene i undersøkelsen: Analyse, ordreutførsel (Execution) og selskapstilgang (Corporate Access).

Alle som bruker DNB til aksjehandel får tilgang til vår ekspertise på disse områdene.  Derfor er det flere grunner til å merke seg dette – også for deg som er privatinvestor.

  1. Gode analyser og anbefalinger gir deg kunnskap og hjelp til å ta gode investeringsbeslutninger.
  2. Et topp moderne ordresystem sørger for at du får beste tilgjengelige pris når du kjøper og selger aksjer.
  3. Gjennom podkast, video, konferanser og webinarer med ledelse i flere av de børsnoterte selskapene, bidrar vi til at du kan holde deg ekstra godt oppdatert på aksjene som er interessante for deg.
Foto: Prospera

Nyhet – enklere tilgang til aksjeanalyser

Nå gjør vi det enda lettere å få tilgang til selskapsanalyser via aksjehandelsløsningen i nett- og mobilbanken til DNB.

Før var kriteriet for å få tilgang til selskapsanalyser at du har gjennomført minst 5 handler siste 90 dager. Nå justerer vi dette slik at du får tilgang til alle analyser, så lenge du har gjort minst 1 handel i løpet av de siste 90 dager.

Vi håper dette gjør det enda enklere å holde seg oppdatert og ta gode investeringsbeslutninger. Også i perioder der man ikke er like aktiv i markedet.