Om DNB Nyheter

DNB Nyheter er ikke en vanlig nettavis. Vi er ikke uavhengige, vi er ikke nøytrale journalister og vi som skriver her får lønn av banken.

Likevel er DNB Nyheter heller ikke «bare» reklame. Vårt mål er å «hjelpe folk å bli litt klokere gjennom kommunikasjon som opplyser, skaper tillit, engasjerer og motiverer til å ta de riktige økonomiske valgene i hverdagen.» Det betyr at alt vi gjør skal gi deg som leser noe igjen for å bruke tid på det vi lager – gode råd, inspirasjon eller ny kunnskap.

I DNB jobber det 10 000 økonomiske eksperter - mennesker som ikke bare brenner for faget, men som også brenner for å dele kunnskapen sin, enten det handler om familieøkonomi eller investeringer eller valuta; DNB Nyheter skal gi deg de beste rådene fra de beste ekspertene.

Ja, vi  er en bank. Men vi er også Norges største økonomimiljø. Å dele kunnskap er derfor en del av vårt samfunnsoppdrag. Derfor har vi skapt DNB Nyheter. Hver uke er over 250 000 nordmenn inne på nettavisen vår, og forhåpentligvis blir de litt klokere.

Har du råd og innspill til oss? Vi er glade i dialog og treffes, enten her i kommentarfeltet, på e-post og på Facebook.

Vi i DNB Nyheter er opptatt av å lage godt og troverdig innhold for våre lesere. Derfor følger vi DNBs egne etiske plakat for innholdsmarkedsføring.