Aksjer:

DNB Markets anbefaling på Camurus

Onsdag fikk selskapet en bekreftet amerikansk godkjenning av for behandling av opioidavhengighet.

CAMURUS: Onsdag fikk selskapet en bekreftet amerikansk godkjenning av for behandling av opioidavhengighet. Foto: Camurus
Lesetid 1 min lesetid
Publisert 25. mai 2023
Artikkelen er flere år gammel

Vi så i går at en bekreftet amerikansk godkjenning av Camurus legemiddel for behandling av opioidavhengighet, Brixadi, løftet aksjen med 7 % til SEK 292 pr. aksje. Totalt er aksjen siden slutten av april dermed opp 25 % først på forventninger om og deretter en bekreftet godkjennelse i USA. Vi har en kjøpsanbefaling på Camurus med et kursmål på SEK 320 pr. aksje.

Merk: Å kjøpe og selge aksjer innebærer høy risiko fordi verdien i verdipapirer vil svinge med tilbud og etterspørsel. Historisk avkastning i aksjemarkedet er aldri noen garanti for framtidig avkastning. Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutvikling, aksjeselskapets utvikling, din egen dyktighet, kostnader for kjøp og salg, samt skattemessige forhold.

Innholdet i denne artikkelen er verken ment som investeringsråd eller anbefalinger. Har du noen spørsmål om investeringer, bør du kontakte en finansrådgiver som kjenner deg og din situasjon.