Utbytte: Populær podcast om økonomi og finans

Fra krill og Kahoot! til marked og makro

Utbytte når stadig flere. Podkasten har gått fra 70.000 nedlastinger i 2019 til over 350.000 hittil i år.

UTBYTTE: Programleder Marius Brun Haugen (tv) her med besøk av Hans-Marius Lee Ludvigsen og Kristian Tunaal. Foto: Kim A. Farago
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 27. aug. 2020
Artikkelen er flere år gammel

Podkasten tar opp alt fra det supersmale krillmarkedet til makro-episoder med de beste interne og eksterne ekspertene i Norge.

Innholdet skårer høyt på blant annet relevans, nytte, gjester og tema, ifølge en spørreundersøkelse utført av Kunde- og markedsinnsikt i DNB. 80 % av dem som har hørt podkasten flere ganger, sier at de hører på Utbytte på jevnlig basis.

- Et av finansredaksjonens mål er å løfte ekspertene vi har i DNB og gi dem en mulighet til å dele innsikten de har iblant annet aksjemarkedet, makroøkonomi og investeringsstrategi. Vi ser at Utbytte fungerer utmerket til det, og vi gleder oss til å gi lytterne enda flere relevante analyser, interessante betraktninger, gode diskusjoner og møter med både egne og eksterne eksperter, sier Kari Vartdal Riise, redaksjonssjef for finansredaksjonen. 

-Det er ekstra gøy at også medier som Finansavisen og Dagens Næringsliv følger med på Utbytte, og plukker opp ideer til gode saker
Kari Vartdal Riise

Investorer holder seg oppdatert med podkaster

Podkasten ledes av Marius Brun Haugen fra DNB Markets, og i hver episode møter lytterne DNBs eksperter og eksterne gjester som tar for seg nye og spennende temaer.  

- Vi er veldig glade for de  gode tilbakemeldingene podkasten har fått fra kundene våre. Stadig flere investorer oppdager at podkast er en grei måte å holde seg oppdatert på, i tillegg til å lese nyheter, analyser og selskapsrapporter. Målet vårt er at du skal få utbytte av å høre på podkasten. Det skal vi fortsette å jobbe hardt for fremover, sier Marius Brun Haugen. 

Om Utbytte

Podkasten Utbytte er et samarbeid mellom DNB Markets og DNB Nyheters finansredaksjon.