Vant 10.000 kroner til norgesferien:

- Kjøring med Porsche hadde vært helt rått

Da telefonen ringte fra DNB trodde masterstudenten Mindaugas Vilimas (24) at det gjaldt et jobbintervju.

GLAD: Timingen kunne ikke vært bedre, sier en fornøyd vinner. Foto: Privat
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 17. jun 2020
Artikkelen er flere år gammel

Så skjønte han at dette var noe helt annet ...

- Å vinne 10.000 kroner til norgesferie kommer utrolig godt med etter en turbulent vår. Timingen kunne ikke vært bedre, sier Mindaugas Vilimas (24), som er på siste innspurt av masteren.

I år deler DNB ut tusenvis av kroner i reisegavekort til kunder for å støtte norsk reiseliv. Via portalen Neste Sommer kan man bestille feriesteder og aktiviteter i Norge – og er man heldig kan man stikke av med reisegavekort på 10.000 kroner som deles ut hver uke. 

- Å vinne gjør meg ekstra motivert til å fullføre masteren før sommeren, selv om fristen er utsatt på grunn av korona. Det skal smake ekstra godt med ferie i år, sier Vilimas.

GODE MINNER: En av Mindaugas beste ferieminner var da han besteg Besseggen. Foto: Privat

Pleier å feriere utenlands 

Til vanlig reiser han og kjæresten på sommerferie i utlandet, men i år satte både koronakrisen og manglende inntekt kjepper i hjulene for ferieplaner. 

- Vanligvis ligger feriebudsjettet på omkring 10.000 kroner, men det var ikke planen i år. Jeg har ikke jobbet ved siden av masteroppgaven, oppstarten på min nye jobb er utsatt fra august til januar, og stipendet tar snart slutt, sier Vilimas. 

Da kom reisegavekortet godt med. 

- Det fint å kunne ta seg ferie uten å bruke penger fra sparekonto, forteller han.

Hvor går turen? 

24-åringen har allerede vært inne på DNB-portalen og tittet på alle tilbudene. 

- Det som vekker min oppmerksomhet aller mest i ferieportalen, er topptur med guide. På den måten får vi oppdaget skjulte skatter som er vanskelig å finne på egen hånd, sier Vilimas.

Helt rått

Vilimas kommer fra Hamar, og har ikke reist mye rundt i Norge tidligere. To av hans beste minner i Norge er da han besteg Besseggen og syklet Rallarvegen. 

- Med 10.000 kroner i reisegavekort får vi endelig besøkt nye steder! Turen går trolig til Prekestolen i Rogaland, og nå som vi også har råd til guide og overnatting i Stavanger blir det en bra sommerferie, sier han.

Men det finnes flere tilbud som frister...

- I ferieportalen ble jeg også oppmerksom på kjøring med Porsche, og det hadde jo vært helt rått.