Slik vil DNB bidra til tidenes norgesferie:

Gir kundene rabatterte tilbud i hele sommer

DNB-kunder får i sommer gode rabatter på en rekke tilbud knyttet til ferie og fritid hos ulike butikker og overnattingssteder.

VIL UTVIDE TILBUDET: – Det ligger mange gode tilbud på Supersommer-siden. Men følg med, for det kommer mer, sier personmarkedssjef Maria Ervik Løvold. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 10. jun 2024
Artikkelen er flere år gammel

Banken formidler gode tilbud fra bedrifter som vil nå ut til DNBs mange personkunder.

Alle tilbudene er samlet på denne nettsiden der kundene kan navigere seg fram til det de er interessert i. Tilbudene er sortert på kategoriene:

  • overnattinger
  • aktiviteter
  • pakketurer
  • sommerprodukter

Og innenfor disse kan du også søke på tilbud i aktuell landsdel.

Sjekk ut Supersommer-tilbudene og bestill her

– Vi har valgt å kalle nettsiden for den nye kundefordelen «Supersommer» da dette er en sommervariant av populære «Supertilbud», som banken tilbyr programkunder tre dager hver måned, forklarer personmarkedssjef i DNB, Maria Ervik Løvold.

Gjelder alle kunder hele sommeren

Supertilbud vil komme som normalt hver måned i tillegg til Supersommer-tilbudene, som vil være tilgjengelige for alle bankens personkunder i perioden 27. mai til 19. august.

Tilbudene er blitt godt mottatt. Mange har allerede vært inne på Supersommer-siden og booket opphold eller aktiviteter.

– Vi merker at både person- og bedriftskundene våre setter pris på dette. Personkundene fordi de får gøyale aktiviteter eller overnatting til gode priser. Bedriftskundene fordi vi hjelper dem med å nå ut til flere med tilbudene sine, forklarer Løvold.

Flere gode tilbud kan bli lagt til

Hun gjør oppmerksom på at Supersommer-tilbudet vil bli utvidet fortløpende, for nye bedrifter kan gjennom hele sommeren henge seg på og legge inn flere aktuelle aktiviteter, overnatting eller varer til rabatterte priser.

Flere nordmenn ferierer i Norge

Pandemien og reiserestriksjoner bidro til at nye og enda flere nordmenn oppdaget Norge som ferieland. To år etter er det fortsatt flere nordmenn som skal feriere i Norge enn før pandemien. Bare fire av ti skal til utlandet i sommer, viser en fersk undersøkelse som Ipsos har gjort for DNB.

– Det er det nok flere årsaker til. Den svake norske kronen bidrar nok også til at flere enn før legger ferien sin til Norge. Men uansett grunn så betyr jo dette at supersommer-tilbudene våre er aktuelle for veldig mange, konstaterer Løvold.

Sjekk ut supersommertilbudene og bestill her