Enklere hverdagsøkonomi:

Nå kan du se studielånet ditt i mobilbanken

Slik ser den nye funksjonen ut.

OVERSIKT: - Enda en funksjon som hjelper kundene våre til å ha full kontroll over egen økonomi, sier Blekeli Spiten. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 19. mai 2021
Artikkelen er flere år gammel

Undersøkelser gjennomført for Lånekassen viser at saldo fra Lånekassen i nett- og mobilbank, er en etterspurt tjeneste. Hele 94 prosent av Lånekassens kunder var interesserte i å se studielånsgjelden sin i egen nett- eller mobilbank.

- Vi er veldig glade for at saldo fra Lånekassen nå er tilgjengelig i mobilbanken for alle DNB sine kunder, forteller Ingjerd Blekeli Spiten, konserndirektør for personmarked i DNB. 

Slik ser det ut i mobilbanken 👇🏼

Foto: DNB
Slik får du studielånet ditt i mobilbanken
  • Logg inn i mobilbanken og trykk på "Meg". 
  • Deretter går du på "Lån og kreditt". 
  • Her vil Lånekassen dukke opp og du kan velge å legge til. 
  • For at banken skal få lagt til Lånekassen må du gjennom et innføringsprogram av Altinn hvor du gir et samtykke. Dette dukker automtisk opp i mobilbanken når du legger til Lånekassen. 
  • Når innføringsprogrammet er gjort vil studielånet ditt dukke opp  under fanen Lån & kreditt. 
  • Nå er studielånet ditt på plass i mobilbanken din. 

 

Hverdagsøkonomien i lomma

For over to år siden lanserte DNB en splitter ny mobilbank som skal gjøre det enklere å styre egen økonomi og ha full oversikt. Allerede har over en million DNB-kunder tatt den i bruk, og det er tydelig at nye muligheter endrer hvordan vi håndterer økonomien vår.

- Det har aldri vært enklere å overføre mellom kontoer, betale regninger og få oversikt over eget forbruk. Den nye funksjonen med saldo fra Lånekassen er enda en funksjon som hjelper kundene våre til å ha full kontroll over egen økonomi, sier Blekeli Spiten. 

Vet du hva du bruker penger på? Se video under der Kornelia i DNB Ung spør folk på gata om å sjekke ut "Pengebruk"-funksjonen i mobilbanken.