Enklere hverdagsøkonomi:

Snart kan du se studielånet ditt i mobilbanken

Slik vil den nye funksjonen se ut.

OVERSIKT: - Enda en funksjon som hjelper kundene våre til å ha full kontroll over egen økonomi, sier Blekeli Spiten. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 14. aug. 2020
Artikkelen er flere år gammel

Undersøkelser gjennomført for Lånekassen viser at saldo fra Lånekassen i nett- og mobilbank, er en etterspurt tjeneste. Hele 94 prosent av Lånekassens kunder var interesserte i å se studielånsgjelden sin i egen nett- eller mobilbank.

- Endelig! Vi er veldig glade for at saldo fra Lånekassen snart blir tilgjengelig for alle DNB sine kunder i mobilbanken, forteller Ingjerd Blekeli Spiten, konserndirektør for personmarked i DNB. 

Slik vil det se ut i mobilbanken 👇🏼

Foto: DNB

Hverdagsøkonomien i lomma

For over et år siden lanserte DNB en splitter ny mobilbank som skal gjøre det enklere å styre egen økonomi og ha full oversikt. Allerede har over en million DNB-kunder tatt den i bruk, og det er tydelig at nye muligheter endrer hvordan vi håndterer økonomien vår.

- Over halvparten av alle regningsbetalinger skjer nå gjennom mobilbanken. Det har aldri vært enklere å overføre mellom kontoer, betale regninger og få oversikt over eget forbruk. Den nye funksjonen med saldo fra Lånekassen er enda en funksjon som hjelper kundene våre til å ha full kontroll over egen økonomi, sier Blekeli Spiten. 

Vet du hva du bruker penger på? Se video under der Kornelia i DNB Ung spør folk på gata om å sjekke ut "Pengebruk"-funksjonen i mobilbanken. 

Slik får du studielånet ditt i mobilbanken
  • Lånekassen vil dukke opp som en av mange banker man kan legge til. 
  • For å legge til Lånekassen må man gjennom en onboarding via Altinn hvor man gir et samtykke. 
  • Når onboardingen er gjort vil studielånet ditt dukke opp blant kontoer fra andre banker og også under fanen Lån & kreditt på sikt. 
  • Nå er studielånet ditt på plass i mobilbanken din med saldo og transaksjoner.