DNB Regnskap

– Gjør det enklere for små bedrifter å føre regnskap

– Vi får gode tilbakemeldinger fra regnskapsførerne våre om DNB Regnskap.

FINNER LØSNINGER: – Vi finner alltid gode løsninger sammen med kundene våre, sier Joachim Eidtang i regnskapsbyrået Synega. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 08. mar 2024
Artikkelen er flere år gammel

Det sier Joachim Eidtang, gründer og forretningsutvikler i Synega. Synega tilbyr tjenester innen regnskap, revisjon og advokat, og har nylig tatt i bruk DNB Regnskap.

– Systemet er enkelt å jobbe i, sier Eidtang.

Nylig fikk også UniMicro, som DNB Regnskap er bygget opp rundt, karakteren 5,1 av 6 mulige i Regnskap Norges årlige kundetilfredshetsundersøkelse blant regnskapførere. 

Regnskapsførerne våre kjenner godt til DNB Regnskap
Joachim Eidtang

Eidtang forteller at de bruker litt tid på opplæring.

– De av regnskapsførerne våre som jobber med DNB Regnskap har gjennomgått sertifisert kurs, noe som gjør at de kjenner godt til systemet og hva det kan gjøre for kundene våre.

DNB Regnskap dekker kundenes behov

Innen regnskap kan Synega bistå små og mellomstore bedrifter med akkurat det de har behov for.

– Noen kunder ønsker hjelp til alt, mens andre ønsker kontroll av regnskap de har ført selv. Og enkelte, som har et høyere kunnskapsnivå innen regnskap, kjører bare noen enkelttimer innimellom, sier Joachim Eidtang.

Vi finner alltid gode løsninger sammen med kundene våre
Joachim Eidtang

Gjennom en bedrifts levetid varierer ofte behovet for regnskapstjenester.

– Vi finner alltid gode løsninger sammen med kundene våre, sier Eidtang. 

ENKLERE Å FØRE REGNSKAP: – Med DNB Regnskap gjør DNB det enklere for små bedrifter å føre regnskap, sier Joachim Eidtang. Foto: Stig B. Fiksdal

Enklere med DNB Regnskap

Synega har litt over 50 regnskapsførere og jobber mot å lage den mest effektive driftsmodellen for å levere regnskapstjenester over nett.

– Bank og regnskap hører sammen, og vi har derfor vært opptatt av å ta i bruk regnskapssystemet til DNB. Med DNB Regnskap gjør DNB det enklere for små bedrifter å føre regnskap, sier Eidtang.

Bank og regnskap hører sammen
Joachim Eidtang

Eidtang er opptatt av å jobbe sammen med deres kunder i DNB Regnskap.

– Kundene våre velger hvor mye av jobben de selv skal utføre.

Effektive og lønnsomme arbeidsdager

For regnskapsbyråer tilbyr DNB Regnskap en totalpakke der alt de trenger er inkludert; oppdragsstyringsverktøy, opplæring, gode økonomiske fordeler og tett oppfølging.

– Dette gjør regnskapsbyråenes hverdag både effektive og lønnsomme, sier Fredrik Rosanoff, forretningsutvikler i DNB.

Rosanoff forteller at mange av DNB Regnskaps brukere velger å bruke regnskapsførere, spesielt på oppgaver med årsoppgjør og skattemelding.

– Årsoppgjør og skattemelding er viktig å få riktige. Det er ofte mye penger å hente på gode råd og føringer som kommer fra en profesjonell samarbeidsparter, sier han.

TILBYR TOTALPAKKE TIL REGNSKAPSFØRERE: – Dette gjør regnskapsbyråenes hverdag både effektive og lønnsomme, sier Fredrik Rosanoff i DNB. Foto: Arne Kristoffer Wang Holthe