DNB Finsight

DNB Finsight gir bedriften din full oversikt over likviditeten

– Med DNB Finsight får bedriftene rask og god oversikt over likviditeten på tvers av selskapsstrukturer, valutaer og banker. 

NY VERSJON AV DNB FINSIGHT: – Finsight passer for bedrifter som i dag bruker flere systemer eller regneark for likviditetsstyring, sier Tom Furulund. Foto: NTB
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 19. apr 2023
Artikkelen er flere år gammel

Det sier Tom Furulund som er utviklingsansvarlig for likviditetsverktøyet i DNB.

DNB Finsight er et likviditetsverktøy som gir bedriftene full oversikt over likviditeten, slik at din bedrift kan spare tid og ta bedre strategiske valg.

– Finsight passer for alle bedrifter som søker mer automatisering og som ønsker å skifte ut et regneark med et mer fleksibelt og komplett system, sier Furulund. 

Ny og forbedret versjon

DNB Finsight ble lansert i 2019, og nå er systemet oppdatert med flere funksjoner.

– Vi kommer nå med versjon to og denne versjonen er mye lettere å bruke, samt innehar den mer fleksibilitet som er en naturlig del av arbeidsflyten, sier Furulund.

DNB Finsight har et intuitivt «dashboard»
Tom Furulund

Den nye versjonen gjør at du får raskere oversikt over likviditeten.

– DNB Finsight har et intuitivt «dashboard» som kan skreddersys etter bedriftens behov. Løsningen gir full oversikt, er brukervennlig med enkle funksjoner og har god grafikk, sier han.

Bedriftene etterspør likviditetsverktøy

Utvikleren forteller at bedrifter de siste årene etterspør likviditet- og rapporteringsverktøy.

– Høy usikkerhet i ulike markeder påvirker selskapenes beslutninger i større grad nå enn tidligere. Microsoft Excel har tidligere vært det prefererte verktøyet, men som nå ofte kommer til kort og krever for mye tid og ressurser, noe mange selskap ikke har, sier han.

Våre rådgivere kan hjelpe med skreddersøm
Tom Furulund

Finsight sammenstiller og presenterer finansielle data på en slik måte at selskapet raskt kan ta bedre beslutninger.

– Bedrifter som ønsker seg verktøyet er alt fra norske og skandinaviske selskaper til store globale selskap. Noen bruker Finsight for sammenstilling av balanser og for å holde oversikt over låneporteføljen, mens andre har ERP-integrasjon og benytter Finsight for fremtidig likviditetsoversikt, sier Furulund.

Implementering og daglig drift

DNB Finsight kan raskt tas i bruk og DNB har egne rådgivere som kan bistå med hjelp ved behov. Fra avtalen er signert av kunden, kan systemet tas i bruk innen få dager. Systemet er lett å bruke så brukerne kommer raskt i gang.

 – Våre rådgivere kan hjelpe med skreddersøm slik at våre kunder får full likviditetsoversikt med automatiske rapporter som sendes til ønsket tidspunkt. Det er bare å kontakte oss, avslutter Furulund.