DNB Regnskap

- Etter én til to timer har de fleste lært seg DNB Regnskap

– Bedriftene kan ta i bruk DNB Regnskap uten opplæring, sier Lubova Afanasjeva, autorisert regnskapsfører i Omega Accounting.

ENKELT: – DNB Regnskap er veldig enkelt å bruke, og det er bra fordi mange av våre kunder har ikke regnskapsutdanning, sier Lubova Afanasjeva. Foto: Privat
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 07. des 2022
Artikkelen er flere år gammel

– Det tar ikke lang tid å lære seg DNB Regnskap, og etter én til to timer har de fleste lært seg det meste, sier Afanasjeva.

Enkelt og integrert med banken

Regnskapsføreren forteller at veldig mange bedrifter er opptatt av å gjøre mye av regnskapet selv, for eksempel all fakturering, fordi de er opptatt av å redusere sine kostnader så mye som mulig.

– DNB Regnskap er veldig enkelt å bruke, og det er bra fordi mange av våre kunder ikke har regnskapsutdanning. I tillegg er regnskapssystemet veldig godt integrert med banken, og bankavstemming fungerer utmerket, sier Afanasjeva.

Alt i DNB Regnskap er digitalisert
Lubova Afanasjeva

- Alt i DNB Regnskap er digitalisert, så vi sjekker hva kundene har gjort selv og godkjenner det. Det er en automatisert prosess, sier hun.

BANKINTEGRASJON: – DNB Regnskap er veldig godt integrert med banken, og bankavstemming fungerer utmerket, sier Lubova Afanasjeva. Foto: Privat

Automatisert prosess

Afanasjeva forteller at DNB Regnskap har gode rapporteringsløsninger og integrasjoner med de fleste programmer.

– Integrasjoner med inkassoselskaper og Vipps er veldig enkelt og utføres raskt, og det minimerer sjansen for å gjøre feil, sier hun.

Bruker oppdragsstyringsverktøy for regnskapsbyråer

Regnskapsføreren forteller at de bruker Consolve, som er DNB Regnskaps nye oppdragsstyringsverktøy for regnskapsbyråer.

– Consolve lar meg jobbe på tvers av flere økonomisystemer, som DNB Regnskap og Uni Economy. Jeg administrerer og deler tilganger til alle regnskapsførere og medarbeidere via Consolve. Jeg fikk veldig god hjelp fra DNB som fikset oppsettet for meg og forklarte hvordan det fungerer, forteller regnskapsføreren.

- Veldig god hjelpetjeneste

DNB Regnskap har en hjelpeside med forklaringer for kundene, samt en hjelpetjeneste på e-post.

- Har vi spørsmål får vi svar nesten med en gang via e-post. Enkelt og greit, forteller Afanasjeva.

De får raskt hjelp når de trenger det
Fredrik Rosanoff

- Vi får veldig gode tilbakemeldinger på hjelpetjenesten vår fra regnskapsførere. De får raskt hjelp når de trenger det, både til bank og regnskap, sier Fredrik Rosanoff, som er forretningsutvikler i DNB.

Samarbeider med regnskapsførere over hele landet

DNB Regnskap er godt tilrettelagt for at regnskapsfører og kunde kan samhandle effektivt og dele ansvar etter avtale.

– Vi samarbeider med regnskapsførere over hele landet og alle regnskapsførere kan bruke DNB Regnskap helt gratis, sier Rosanoff.

SAMARBEID: - Vi samarbeider med regnskapsførere over hele landet og alle regnskapsførere kan bruke DNB Regnskap helt gratis, sier Fredrik Rosanoff. Foto: Arne Kristoffer Wang Holthe