#nestesommer

- Norgesferien har aldri vært viktigere

- Nå deler vi ut reisegavekort for 10 millioner kroner til våre personkunder, som de igjen kan bruke hos reiselivsbedrifter.

STØTT - TOP OF HELGELAND: Reiselivsbedriften Støtt - Top of Helgeland er med på kampanjen #nestesommer. Foto: Støtt - Top of Helgeland
Lesetid 3 min lesetid
Publisert 11. mai 2021
Artikkelen er flere år gammel

Det sier Roger Antonesen, som er banksjef for alle små og mellomstore bedrifter i DNB.

Et år med pandemi har satt sine spor i reiselivsbransjen, med lav omsetning, 4 av 10 frykter konkurs og 3 av 4 ansatte har vært permittert det siste året*. Derfor gjentar vi #nestesommer-kampanjen fra i fjor, og mange av våre reiselivskunder vil nok kjenne igjen kampanjen, sier Antonesen.

- Norgesferien har aldri vært viktigere, og ønsker du å være med på kampanjen er det bare å registrere din bedrift på vår reiselivsportal.

Egen reiselivsportal

Reiselivsportalen lanseres 15. mai og målet er å løfte fram reiselivsbedrifter over hele landet. Alle reiselivsbedrifter som er kunder i DNB kan delta, samt medlemmer av Reisegarantifondet.

- #nestesommer-kampanjen starter om ikke lenge, og vi vil gjerne ha med din bedrift. Vi kommer til å dele ut hundrevis av reisegavekort til våre personkunder hver eneste dag, sier Antonesen.

Kundene får 1.000 kr i rabatt – din bedrift får 1.000 kr av banken

Kundene vil få gavekort à 1.000 kroner for til sammen 10 millioner kroner.

- For å gi nordmenn ekstra motivasjon til å bestille reiser og opplevelser, deler vi ut gavekort. Gavekortene kan brukes både i sommer og senere. Vi i DNB tar oss av markedsføringen av portalen, og håper at det vil gi et «boost» av bestillinger, sier Antonesen.

Vi kommer til å dele ut hundrevis av reisegavekort til våre personkunder hver eneste dag
Roger Antonesen

Det er gratis for reiselivsbedriftene å være med på portalen, og du kan legge en direktelenke til bedriftens bestillingsside fra portalen.

- Rabatten du gir dine kunder blir betalt av oss, sier han.

REGISTRER DEG I REISELIVSPORTALEN: - #nestesommer-kampanjen starter om ikke lenge, og vi vil gjerne ha med din bedrift, sier Roger Antonesen i DNB. Foto: Stig B. Fiksdal

Trygge reisemål

Leder av Virke Reise, Astrid Bergmål, forteller at reiselivsbedriftene er motiverte til å komme i gang, men at de er veldig hardt rammet av pandemien.  

- Bedriftene ønsker å komme i gang igjen på en god og trygg måte. De er veldig opptatt av at det skal være trygt å besøke de, slik at turistene som kommer på besøk kan slappe av og ha ferie, sier Bergmål.

- Bruk juni, august og september også

I 2020 var det mange som fikk øynene opp for Norge som turistland, men de fleste reiste i juli.

- Jeg har virkelig en oppfordring til nordmenn, og det er at alle ikke bare bestiller overnatting og opplevelser i juli. Tenk på om det er mulig å reise i juni, august og september også, for da får reiselivsbedriftene spredd sommersesongen litt utover. Vil du unngå køer og har anledning, anbefaler vi å drøye sommeren, sier Bergmål.

Bergmål ser fram til at reiserestriksjonene oppheves og at nordmenn igjen kan reise på ferie.

- Norge er et fantastisk ferieland med masse opplevelser, og vi opplever at langt flere enn tidligere vil bruke guider og reisearrangører. Med en guide eller reisearrangør kan man få fantastisk fine turer, sier hun.

OPPFORDRING TIL NORDMENN: - Tenk på om det er mulig å reise i juni, august og september også, sier Astrid Bergmål, leder for Virke Reiseliv. Foto: Virke
Vil du markedsføre din reiselivsbedrift?

Nå kan du bli en del av vår markedskampanje for Reiselivs-Norge – helt gratis!

For ett år siden inviterte vi reiselivsbedrifter til å delta i vår kampanje for å løfte norsk reiseliv. Nå gjentar vi suksessen, og vi vil gjerne ha med din bedrift!

For å gi nordmenn ekstra motivasjon til å bestille reiser og opplevelser i Norge, deler DNB ut gavekort for til sammen 10 millioner kroner.

Registrer bedriften din her på vår reiselivsportal 

15. mai lanserer vi reiselivsportalen dnb.no/nestesommer, hvor vi løfter fram reiselivsbedrifter over hele landet.

Grunner til å delta:

  • Din bedrift får gratis promotering på dnb.no/nestesommer, og blir en del av en nasjonal markedskampanje
  • Kundene dine får 1.000,- i rabatt og din bedrift får 1.000,- kroner av DNB for hvert gavekort som blir innløst.
  • Direkte lenke til bedriftens egen bookingsidé fra DNBs portal

Deltok din bedrift i kampanjen i fjor?

Hvis din bedrift hadde registrert tilbud i portalen i fjor, skal du ha fått en egen e-post med mulighet til å gjenbruke/justere fjorårets innhold.  Ønsker du lage helt nytt innhold, kan du gjøre det inne på portalen.

* Kilde: NHO Reiselivs medlemsundersøkelse april 2021.