DNB Regnskap

DNB Regnskap sparer meg for minst syv arbeidstimer i uken

Integrasjon mellom Atlantic eBridge og DNB Regnskap sparer gründeren for flere timer arbeid hver uke.

SPARER TID: – Jeg sparer mye tid på å bruke Atlantic eBridge-integrasjonen, i alle fall syv timer i uka, sier Marie Jeanette Outzen i Muscleup. Foto: Privat
Lesetid 4 min lesetid
Publisert 13. jun 2023
Artikkelen er flere år gammel

Muscleup er en nettbutikk som selger treningsklær og treningsutstyr, og er eid og drevet av Marie Jeanette Outzen og samboeren. Muscleup er én av Norges største leverandører av det amerikanske klesmerket Born Primitive.

– Vi hadde lenge tenkt at vi ville åpne en nettbutikk for folk i en bransje vi begge er oppvokst i, med fokus på personlig kontakt med kundene. Det er noe vi mener mangler i netthandelsbransjen, sier Marie Jeanette Outzen.

Jeg sparer minst syv timer i uka kontra å gjøre jobben manuelt
Marie Jeanette Outzen

– Vår visjon er å ha en nettbutikk «på si», og da er vi avhengige av effektivitet i driften. Å ha et godt regnskapsprogram er alfa omega for sånne som oss, sier gründeren.

Sparer mye tid med Atlantic eBridge-integrasjon

Lageret til nettbutikken er foreløpig i huset, men ellers har gründeren tatt i bruk integrasjonsverktøyet Atlantic eBridge, e-handelsplattformen Shopify og regnskapssystemet DNB Regnskap for å drive så enkelt og effektivt som mulig.

– Jeg sparer mye tid på å bruke Atlantic eBridge-integrasjonen. Tidligere satt jeg av én dag i uka til å føre ordre og kontobevegelser i regnskapsprogrammet. 

Etter hvert som nettbutikken fikk høyere omsetning tok denne jobben enda flere timer, forteller hun. Nå er gründeren glad for at integrasjonen avlaster denne jobben.

– Jeg sparer i alle fall sju timer i uka kontra å gjøre jobben manuelt, sier gründeren.

Jeg er glad for at integrasjonen avlaster, så jeg kan bruke tiden min på andre ting
Marie Jeanette Outzen

Outzen forteller at hun liker at Atlantic eBridge-integrasjonen med DNB Regnskap gjør at alle ordrene automatisk faktureres fortløpende i regnskapsprogrammet slik som ordrene ligger i Shopify, spesifisert på hver enkelt kunde.

– I vårt tidligere regnskapsprogram måtte jeg manuelt føre kontobevegelser, men ordrene lå ikke i programmet så alle ordrene ble samlet under «kunder», hvilket gjorde det vanskelig å holde oversikt, sier hun.

Integrasjonsmulighetene på systemsiden gjør det mulig å bruke mest mulig tid på å drive butikk
Kamilla Nygård

Integrasjon med Shopify

Gründeren av Muscleup bruker også e-handelsløsningen Shopify.

– Når en ordre er registrert i Shopify, blir de automatisk bokført i DNB Regnskap, og jeg har integrasjon mot betalingsalternativer som Vipps og Klarna, sier Outzen. 

BRUKER INTEGRASJONSVERKTØY: – Jeg er glad for at integrasjonsverktøyet Atlantic eBridge avlaster, sier Marie Jeanette Outzen, gründer av Mucleup. Foto: Privat

Automatisk bokføring

Det er Uni Micro som har utviklet Atlantic eBridge.

– Integrasjonsmulighetene på systemsiden gjør det mulig å bruke mest mulig tid på det å drive butikk, sier Kamilla Nygård, produkteier i Atlantic eBridge.

Når du har behandlet ordren i nettbutikken tar Atlantic eBridge seg av all bokføring relatert til salget
Kamilla Nygård

– Når du har behandlet ordren i nettbutikken tar Atlantic eBridge seg av all bokføring relatert til salget. Fakturering, oppgjør, gebyr til betalingsleverandør, så alt håndteres helt automatisk på de riktige regnskapskontoene, sier hun.

Lærer regnskap via DNB Regnskap

Outzen er full av lovord om DNB Regnskap.

– DNB Regnskap er et smart program. I motsetning til tidligere regnskapsprogram jeg har brukt, lærer jeg mer om regnskapsføring ved bruk av DNB Regnskap. Jeg lærer underveis da programmet ikke «fordummer» ting, men tvert imot vil at jeg fører alt i detalj. Da må jeg vite hva jeg driver med, sier hun.

DNB Regnskap har flotte veiledere som forteller meg hvordan jeg skal gjøre føringer dersom jeg er usikker
Marie Jeanette Outzen

Netthandelsgründeren liker også veilederne som finnes på DNB Regnskap-sidene.

– DNB Regnskap har flotte veiledere som forteller meg hvordan jeg skal gjøre føringer dersom jeg er usikker. Rådgivere i DNB er også tilgjengelige på chat om jeg har spørsmål jeg ikke helt finner svaret på, og de er behjelpelige og hyggelige.

– Jeg er veldig fornøyd med at det kun krevde litt tid for å få systemet opp og gå. Og, ikke minst at det gjør jobben min enklere i hverdagen, da systemene tar en god del av manuelt «kjedelig» arbeid vekk fra mine gjøremål, sier en fornøyd gründer.

Litt mer om Atlantic eBridge, Shopify og DNB Regnskap:

Atlantic eBridge: Integrasjonsplattform som lar deg koble nettbutikken til regnskapet ditt. Når du har behandlet ordren i nettbutikken tar Atlantic eBridge seg av all bokføring mot regnskapssystemet. Det være seg salgsfaktura, oppgjør, gebyr til betalingsleverandør – alt håndteres helt automatisk på de riktige regnskapskontoene i DNB Regnskap. Les mer om Atlantic eBridge her

Shopify: E-handelsplattform for nettbutikker og salgssteder. Shopify-plattformen tilbyr nettforhandlere en rekke tjenester, inkludert betalinger, markedsføring, frakt og kundeengasjementsverktøy.

DNB Regnskap: Bank og regnskap samlet ett sted. Bankintegrasjon uten ekstra kostnad. Gratis chat med regnskapsfører hverdager mellom kl. 9–15. Ved hjelp av integrasjoner kan bedriften din effektivisere og automatisere tunge og manuelle prosesser, og spare både tid og kostnader. DNB Regnskap kan kobles opp med kassasystemer, inkasso og nettbutikker. Flere integrasjoner jobbes med, og vi lanserer stadig nye. Integrasjonene aktiverer du i hovedmenyen under markedsplassen, innlogget i DNB Regnskap.