DNB Regnskap

Totaloversikt med ett blikk

- Jeg vil ha lett tilgang til omsetning og utestående fakturaer, og jeg vil ikke overlate alt til regnskapsfører.

BRUKER DNB REGNSKAP: - Jeg har totaloversikt, og ser fakturaer som jeg ikke har betalt og hva som er utestående fra kunder, sier Morten Wiese. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 3 min lesetid
Publisert 11. mar 2022
Artikkelen er flere år gammel

Det sier Morten Wiese i Wiese Vann og Miljø AS som bruker DNB Regnskap. Wiese utdyper:

- Som ingeniør er jeg nøye. Det er viktig for meg å ha full kontroll, ikke bare på faget jeg utøver, men også på bedriftens økonomi. Det er jo min bedrift, og jeg har behov for et regnskapssystem som er integrert med banken, sier Wiese.

NØYE: - Det er viktig for meg å ha full kontroll, ikke bare på faget jeg utøver, men også på bedriftens økonomi, sier Morten Wiese. Foto: Stig B. Fiksdal
DNB Regnskap skal spare bedriftene for tid gjennom effektive løsninger og automatisering av regnskapet
Kjersti Høklingen

Enklere å lykkes med økonomistyringen

DNB Regnskap er et regnskapsprogram som passer for små og mellomstore bedrifter. Programmet integrerer bankinformasjon og bankdata.

- DNB Regnskap gjør det enklere for bedrifter å lykkes med økonomistyringen. DNB Regnskap skal spare bedriftene for tid gjennom effektive løsninger og automatisering av regnskapet, sier Kjersti Høklingen, leder for Teknologi & Digitale kanaler for bedriftskunder i DNB.

ENKELT: - DNB Regnskap skal være enkelt å bruke. Her kan bedriftsleder lenke bank og regnskap sammen, sier Kjersti Høklingen i DNB. Foto: Stig B. Fiksdal

Totaloversikt

Wiese har nettopp startet sin egen bedrift etter å ha vært fast ansatt hos Det Norske Veritas i 24 år. Nå jobber han som rådgivende ingeniør innenfor vann og avløpsteknikk.

- Det gikk bare et par uker etter oppstart at jeg skjønte at det kom til å gå bra med min bedrift, sier han.

Jeg liker særlig forsiden
Morten Wiese

Via DNB fikk han teste ut en beta-utgave av nye DNB Regnskap.

- Så langt gir systemet meg totaloversikt over firmaets økonomi. Jeg har enkel oversikt over hvilke fakturaer som må purres, og systemet estimerer hva jeg vil ha på bankkontoen om 30 dager.

- Jobber tett med regnskapsfører

Gründeren forteller at han også bruker regnskapsfører.

- Jeg jobber tett med regnskapsfører. Hun er inne i regnskapet og gjør det hun skal med for eksempel momsregnskap, sier Wiese.

Systemet estimerer hva jeg vil ha på bankkontoen om 30 dager
Morten Wiese

Wiese opplever at DNB Regnskap dekker behovet hans bedrift har.

- Jeg liker særlig forsiden. Den viser totaloversikt med ett blikk, samt fakturaer som jeg ikke har betalt og hva som er utestående fra kunder, sier han.

DNB Regnskap gjør det også enkelt for flere å få overblikk over bedriftens økonomi. 

- Vi er tre personer som bruker regnskapsprogrammet; regnskapsfører, kona og jeg.

Mer funksjonalitet

DNB Regnskap ble lansert første gang for to år siden, og nå kommer altså regnskapssystemet i ny drakt med mer funksjonalitet, forteller Høklingen.

- Vi tror på en framtid der nettbank og regnskapsprogram i økende grad smelter sammen til én flate for de små og mellomstore bedriftene, sier hun.

DNB Regnskap gjør det enklere for bedrifter å lykkes med økonomistyringen
Kjersti Høklingen

- Vi har hatt som mål at regnskapssystemet skal være enkelt å bruke, og at bedriftsleder får bank og regnskap i ett system. I tillegg blir det enklere for bedriftsleder å samarbeide med regnskapsfører i den nye utgaven, avslutter hun.

DNB Regnskap
  • Et av Norges mest moderne og fleksible økonomisystemer, som er fullstendig skybasert og kommer i både app- og desktopversjon.
  • Et system bedriften din kan vokse med. DNB Regnskap er et produkt for alle små og mellomstore bedrifter, alt fra nyoppstartede selskap til bedrifter med flere titalls ansatte.
  • Komplett regnskapssystem med enkel bankavstemming
  • Automatisk lesing av faktura, såkalt «fakturatolk»
  • Automatisk bokføring basert på historikk
  • App hvor du kan registre og betale regninger
  • Føring av timeregistrering og reiseregninger
  • Gratis støtte fra regnskapsfører via «chat» (nettprat)
  • Les mer om DNB Regnskap her
GRÜNDER: Morten Wiese har nettopp startet for seg selv som rådgivende ingeniør innen vann og avløp. Jordprøver tas for å beregne overvann og drenering Foto: Stig B. Fiksdal