Digitale verktøy for deg og din bedrift

Tre økonomiske tech-løsninger som kan hjelpe din bedrift

- Våre digitale verktøy skal gjøre det enklest mulig å drive en bedrift.

DIGITALE VERKTØY FOR BEDRIFTER: De digitale løsningene skal være enkle å bruke, sier Kjersti Høklingen i DNB. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 23. apr 2021
Artikkelen er flere år gammel

Det sier Kjersti Høklingen som leder utviklingen av digitale verktøy for bedriftskundene i DNB. 

- De digitale løsningene skal være enkle å bruke og de skal gi verdi til bedriftens økonomiske styring og daglige drift. Vi skal være den digitale hverdagsbanken for bedrifter, sier Høklingen. 

DNB Regnskap

Det er særlig tre digitale verktøy Høklingen vil trekke fram: DNB Regnskap, DNB Puls og DNB Finsight.

Hun forteller at regnskapsprogrammet setter en ny standard for regnskap i bank.

- Med DNB Regnskap har vi én av Norges mest fleksible og moderne regnskapsløsninger for små og store bedrifter.

Det passer både for deg som ønsker å føre hele eller deler av regnskapet
Kjersti Høklingen

Programmet integrerer bankinformasjon og bankdata, og systemet er tilrettelagt for alt fra nyoppstartede gründerbedrifter til større bedrifter med egen økonomiavdeling.

- Det passer både for deg som ønsker å føre hele eller deler av regnskapet, og for deg som benytter regnskapsfører, sier Høklingen.

DNB Puls

For små og mellomstore bedrifter har DNB har utviklet appen DNB Puls – bedriftenes mobilbank. Appen viser blant annet regnskapstall og omsetning i sanntid, du kan godkjenne regninger, du ser saldoprognose langt frem i tid og du kan sammenligne din bedrift med dine konkurrenter.

- Vi har kalt verktøyet Puls fordi det tar pulsen på bedriften og gir deg oversikt over økonomien, sier Høklingen.

DNB Puls gir deg oversikt over økonomien
Kjersti Høklingen

I Puls kombineres data fra banken, Brønnøysundregistrene og Skatteetaten. I tillegg kan du velge å dele informasjon fra regnskapssystemet ditt.

- DNB Puls skal være din digitale økonomirådgiver. Du får en status på bedriftens finansielle stilling og utvikling.

DNB Finsight

DNB Finsight er et likviditetsverktøy som gir bedriftene full oversikt over likviditeten i dag og i fremtiden, for å spare tid og kunne ta bedre strategiske valg.

- Vi lanserte nylig DNB Finsight, og der får bedriftene rask og god oversikt over likviditeten på tvers av selskapsstrukturer, valutaer og banker. Finsight passer best for de bedriftene som bruker flere systemer eller regneark for likviditetsstyring i dag og som ønsker et enklere opplegg, sier utviklingsdirektøren.

DNB Finsight gir full oversikt over likviditeten
Kjersti Høklingen

DNBs bedriftsnettbank

Høklingen er begeistret for de nye verktøyene, men vil også trekke frem DNBs bedriftsnettbank. Nettbanken gir blant annet tilgang til bilag på betalinger, kontoutskrifter og årsoppgaver, gjør betalinger til inn- og utland og har en enkel integrasjon med bedriftens økonomisystem.

- Kundene våre scorer 4,1 poeng av 5 mulige på at de får gjort det de skal i nettbanken. Det er et resultat vi er fornøyde med, men som vi også jobber for å forbedre hver eneste dag, avslutter hun.