DNB flytter inn i Økern Portal

DNB flytter nå fra Storo til Økern Portal og samler enda flere ansatte i en del av byen som er i vekst.

FLYTTER: – Vi er stolte av å samle så mange dyktige finansrådgivere, bedriftsrådgivere og eiendomsmeglere, sier Ann Mari Fjelltveit. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 17. nov 2023
Artikkelen er flere år gammel

Dette ble markert med kake og snorklipping på nytt kontor som nå samler 62 DNB-ansatte, og er en betydelig satsing for DNB i Oslo Øst.

– Vi har gledet oss utrolig mye til over å flytte inn i nye lokaler. Vi har nå fått et toppmoderne kontor med sentral beliggenhet i Oslo. Vi er stolte av å samle så mange dyktige finansrådgivere, bedriftsrådgivere og eiendomsmeglere, som skal være der for kundene våre, sier leder for personmarked i Oslo Ann Mari Fjelltveit. 

Lett tilgjengelig for kunder

DNB sine nye lokaler i 5. etasje er topp moderne og har en sentral plassering i et bygg som er lett tilgjengelig med T-bane og buss. De nye lokalene er en fremtidsrettet arbeidsplass som tar hensyn til både miljø og brukervennlighet. Både for ansatte og kunder.

Økern Portal er gunstig plassert med tanke på kommunikasjon enten du ønsker å benytte buss, T-bane, bil eller sykkel. Vi skal sørge for en god kundereise inn til våre lokaler og vi etablerer en egen mottakssone for våre kunder i etasjen vår, sier Fjelltveit.

GLAD: – Vi har lenge gledet oss til å flytte hit, og det å endelig få starte her er enda kulere enn forventet, sier megler Christoffer Ly Foto: Stig B. Fiksdal

DNB Eiendom flytter også

DNB Eiendom har også flyttet til Økern Portal. Eiendomsmegler Christoffer Lysgaard har gledet seg til den nye tilværelsen sentralt ved ring 3.

– Økern Portal er et signalbygg som har flere fasiliteter for både privatpersoner og næringslivet. Vi har lenge gledet oss til å flytte hit, og det å endelig få starte her er enda kulere enn forventet.

Lysgaard sier kundene vil oppleve et stort og sterkt DNB-team bestående av rådgivere, samt et stort team av eiendomsmeglere i noen av Oslos råeste kontorlokaler.

– Med disse lokalene får vi sendt ut et signal til kundene om at vi er ett DNB som er enkelt å komme i kontakt med. 

Ingjerd Blekeli Spiten, konserndirektør for personmarked i DNB, hadde æren av den høytidelige åpningen av kontorlokalene.