Ny rentedato fra DNB

DNB jobber for å finne en løsning for at de to annonserte rentekuttene skal ha effekt fra senest 5. april.

VIKTIG: Dato for når renteendringen trer i kraft er viktig for mange av kundene våre i situasjonen vi nå står i, sier Ingjerd Blekeli Spiten. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 1 min lesetid
Publisert 24. mar. 2020
Artikkelen er flere år gammel

- Vi har kuttet rentene våre to ganger de siste ti dagene, og det er en helt ekstraordinær situasjon i Norge. Dato for når renteendringen trer i kraft er viktig for mange av kundene våre i situasjonen vi nå står i, sier Ingjerd Blekeli Spiten, konserndirektør for personmarked i DNB.

DNB har de siste dagene prøvd å finne tekniske løsninger for å fremskynde de to rentekuttene. Vi har enda ikke løsningen helt klar, men vi skal sørge for at de to rentekuttene gjelder fra senest 5. april.

- Hver dag snakker rådgiverne våre med tusenvis av kunder som har kommet i en vanskelig situasjon. Vi prøver så godt vi kan å hjelpe alle, med for eksempel avdragsfrihet og andre tiltak. Vi ber om at kundene våre som lurer på hvilken rente de får, nå venter til de får det endelige brevet fra oss før dere kontakter oss med spørsmål, sier Blekeli Spiten.

Kontaktperson:

Even Westerveld, informasjonsdirektør

40016744