Rå på sosiale medier?
Kunne du tenke deg å stå foran kamera, lage engasjerende innhold som flyr i sosiale medier og jobbe i et pulserende content-miljø?
Da er det kanskje deg vi leter etter!
På @dnbung på Instagram kan du følge Morten og Kornelia (på bildet over) finne svar på det du lurer på som fersk i voksenlivet.
Nå skal Morten bevege seg videre til nye utfordringer, og i den anledning leter vi etter en ny makker til Kornelia. Kan det være deg?
Vi leter etter deg som har et brennende ønske om å jobbe med innhold i sosiale medier og være DNB Ung sitt ansikt utad. Du er rå på å fortelle historier og du tar utfordringen det er å formidle økonomi på en morsom og engasjerende måte
Du trenger ikke å kunne bank og økonomi for å søke, for det kan vi. Du skal være som unge flest og tørre å spørre alle de «dumme» spørsmålene og ta tak i de utfordringene man møter på som fersk i voksenlivet.
Som UNG-ansikt vil du være en del av forbrukerredaksjonen i DNB Media. En typisk arbeidsuke vil gå ut på å planlegge hva slags innhold som skal lages; hva som skal filmes og redigeres og hvilke bilder som skal tas. Deretter publisere innholdet i sosiale medier og følge opp responsen.
Jobben kan gjøres ved siden av studier eller annen deltidsjobb.
I videoen over ser du Morten og samboeren, Trude, som skal lage en samboerkontrakt. Innholdet som lages reflekterer en ekte situasjon Morten og Kornelia står oppi. Dette gjør innholdet genuint.
For å søke må du lage en kort video om deg selv, på maks tre minutter. Vi ønsker å se hvordan du fungerer foran kamera og om hvor god du er på foto og redigering. I søknadsvideoen skal du fortelle kort om deg selv og løse en utfordring:
Hvis du kunne spurte hvem som helst om hva som helst her i banken. Hva ville det vært?
Søknadsvideo sendes til pernille.s.borchgrevink@dnb.no. Søknadsfrist er 18. juni 2020.
Arbeidssted: Oslo
Jobbtype: Deltid (50 %), frilans.
Arbeidstid: Fleksibel
Spørsmål om stillingen kan rettes til samme mail.
Sentrale arbeidsoppgaver:
Personlige egenskaper:
Utdannelse og kompetanse: