Om DNB Nyheter

Skal vi forstå det som skjer rundt oss – i stort og smått – må vi alle må forholde oss til økonomi. Økonomi berører oss hver eneste dag, i alt fra middagsplanlegging til oppussing, fra feriedrømmer til boligkjøp og familieforøkelse – eller den lille, store ideen som kanskje kan bli til andres arbeidsplass og hvordan norske bedrifter påvirkes av norsk og internasjonal økonomi.

DNB er en bank. Men vi er også Norges største økonomimiljø. Å dele kunnskap er en del av vårt samfunnsoppdrag. Skal vi lykkes med det, må vi våge å tenke annerledes. I en hverdag hvor kundedialogen langt på vei er blitt digital, hvor luksusfellen fanger stadig flere – men hvor økonomiredaksjonene kutter, tror vi det er sterkt behov for et sted hvor man kan få gratis tips og råd om økonomi.

DNB Nyheter er vårt svar på dette. Ønsket vårt er å hjelpe folk å forstå litt mer om økonomi gjennom kommunikasjon som opplyser, engasjerer og motiverer. Fremover vil vi derfor tenke og jobbe som journalister – for å kunne lage det innholdet som treffer deg best, enten du er opptatt av sparing, børs eller bolig. Kort sagt: Det du trenger om økonomi.

Vår ambisjon er å være det ledende norske mediehuset når det kommer til personlig økonomi og gründerråd.

Har du råd og innspill til oss? Vi er glade i dialog og treffes her i kommentarfeltet, på e-post og på Facebook.

Vi i DNB Nyheter er opptatt av å lage godt innhold for våre lesere. Derfor følger vi denne etiske plakaten.