• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Neste arrangement: Oslo - 28. september 2023

DNB NXT 2023

- Der ideer møter kapital.

Arrangementer 100 Pitches

I DNB er vi opptatt av at Norge skal lykkes med flere gründere, vekstbedrifter og innovative næringsmiljøer. Vi vet at Norge har et godt utviklet økosystem av oppstarts- og vekstbedrifter over hele landet. Vi vet også at det finnes investeringsvilje og risikovillig kapital hos investeringsmiljøene. Så hva kan vi gjøre med dette?

Vi lever i en tid preget av økonomisk usikkerhet og mener det er viktigere enn noen gang å skape gode møteplasser mellom gründere og investorer. Derfor arrangerer vi DNB NXT, en møteplass for nettopp investorer, oppstarts- og vekstselskaper - Der ideer møter kapital.

Så enten du er interessert i teknologi, innovasjon eller kapital, sitter på en god idé, er en vekstbedrift eller er interessert i å investere i Norges fremtidige eksportmuligheter, så er møteplassen DNB NXT perfekt for deg.

DNB NXT arrangementene finner sted over hele Norge høsten 2023. Se oversikt over byene vi er til stede i år, og meld deg på i dag.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB