• Chatbot
  • Kundeservice

Velkommen til DNB Markets

Vi hjelper privatpersoner og bedrifter med finansierings- og investeringsbehov.

Aksjehandel

Valuta og renter

Analyser

Risk Advisory

Investment Banking

Verdipapir­tjenester

Kjersti Haugland

Sjeføkonom Kjersti Haugland og de andre makroøkonomene i DNB Markets kom med sine ferske prognoser torsdag 26. januar.

Lurer du på hvor boligprisene skal, eller hva som skjer med rentene?

To ganger i året slipper våre analytikere sine prognoser der de etter beste evne forsøker å forutsi økonomien framover, basert på hva vi vet i dag. I rapporten Økonomiske utsikter tar de for seg de fleste sider av norsk og internasjonal økonomi, energipriser, lønninger, renter, boligpriser og mye mer.

Klikk under for lese de siste prognosene.

Økonomiske utsikter (PDF)
Et Flyr-fly på Oslo Lufthavn

Tirsdag kveld 31. januar bekreftet Flyr at de begjærer selskapet konkurs fra onsdag 1. februar. Aksjene er nå verdiløse. (Foto: NTB)

Hva betyr Flyr-konkursen for deg som aksjonær?

Tirsdag kveld 31. januar bekreftet Flyr at de begjærer selskapet konkurs fra onsdag 1. februar. Det betyr at det ikke lenger er mulig å utføre handler i Flyr-aksjen og at pengene som du har investert i selskapet dessverre er tapt.

Grunnen til at disse pengene er tapt kommer av at konkursen følger en juridisk prosess der bobestyrer deler ut gjenværende penger etter rangering som prioriterer selskapets kreditorer. I Flyr sitt tilfelle er det kunder og leverandører.

Fremover er det er bobestyrer som vil overta alt ansvar for Flyr. Aksjen vil derfor vises i din portefølje mens boet pågår, og du behøver ikke å foreta deg noe i løpet av denne perioden. Når boet er ferdigbehandlet vil aksjen fjernes fra Euronext VPS og porteføljevisningen. Vi gjør oppmerksom på at dette kan ta lang tid og at skattefradrag for tap i aksjen automatisk vil gjennomføres først når aksjen har blitt fjernet fra VPS. Kontaktinformasjon med bobestyrer vil deles på www.flyr.com så snart den blir tilgjengelig, og vi anbefaler at du følger med på Flyrs hjemmeside for å holde deg oppdatert på videre utvikling.

Prospera2022-domestic-equity-mhvitt-avlangt

DNB Markets ble i 2022 kåret til Norges beste meglerhus for 8. år på rad, i Kantar Prosperas årlige investorundersøkelse.

Prisbelønte analyser

Hver morgen kan du lese morgenrapporten fra DNB Markets' anerkjente analyseavdeling. Her oppsummerer analytikerne hva de mener vil ha innvirkning på finansmarkedene. De gir også konkrete anbefalinger, selskapsanalyser og innsikt i makroøkonomiske forhold. Som kunde av DNB Markets får du et bedre investeringsgrunnlag.

DNB Brand Image Denise Bjørvika

Vi tilbyr verdipapirhandel og finansielle tjenester både til store selskaper og til privatkunder.

Norges ledende verdipapirforetak

I DNB Markets sitter Norges største kompetansemiljø på verdipapirer. Vårt meglerhus er ledende både i størrelse og i bredden av tjenester og produkter. Enten du er en nybegynner på aksjehandel eller representerer et stort internasjonalt selskap tilbyr våre eksperter nyttige tjenester.

Erfaring, kunnskap og relasjoner

Med Norges klart største oppdragsbase har vår Investment Banking-divisjon en erfaring og kunnskap få, om noen, kan matche. Vi setter standardene i det norske markedet og har en alltid pågående dialog med både investorer og kjøpere.

Enkel, rask og trygg aksjehandel for private og profesjonelle

Hos oss kan både profesjonelle og private handle verdipapirer på børser verden over. Vi tilbyr handel både på nett og med megler.

Våre produkter og tjenester

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB