• Chatbot
  • Kundeservice

Velkommen til DNB Markets

Vi hjelper privatpersoner og bedrifter med finansierings- og investeringsbehov.

Aksjehandel

Hvilke aksjer ble mest handlet i mars?

Handelsdata-mars2024

Ultimovacs var den mest handlede aksjen i mars, mens shippingaksjene Höegh Autoliners, Hafnia og MPC toppet kjøpslisten i mars.

Private investorer reduserte sin handelsaktivitet i mars sett opp mot måneden før. Det ble nettosolgt aksjer for 225 millioner i påskemåneden.

Ultimovacs ble mest handlet, mens shippingaksjene Höegh Autoliners, Hafnia og MPC Container Ships toppet kjøpslisten. Equinor og Vår Energi toppet salgslisten. Tesla ble nettokjøpt og var den internasjonale aksjen mest handlet av våre kunder.

Beste meglerhus i Norge ni år på rad

Prospera-DomesticEquity-2023

DNB Markets ble i 2023 kåret til Norges beste meglerhus for 9. år på rad, i Kantar Prosperas årlige investorundersøkelse.

Prisbelønte analyser og beste ordreutførelse

Som kunde hos oss kan får du tilgang på både selskaps- og makroanalyser fra våre prisbelønte analytikere. De gir også konkrete anbefalinger daglig oppdatert i vår aksjehandel. Ønsker du å handle sørger vi for best mulig pris.

Som kunde av DNB Markets får du et bedre investeringsgrunnlag.

DNB Brand Image Denise Bjørvika

Vi tilbyr verdipapirhandel og finansielle tjenester både til store selskaper og til privatkunder.

Et ledende kompetansemiljø på verdipapirer i Norden

I DNB Markets sitter Norges største kompetansemiljø på verdipapirer. Vårt meglerhus er ledende både i størrelse og i bredden av tjenester og produkter. Enten du er en nybegynner på aksjehandel eller representerer et stort internasjonalt selskap tilbyr våre eksperter nyttige tjenester.

Erfaring, kunnskap og relasjoner

Med Norges klart største oppdragsbase har vår Investment Banking-divisjon en erfaring og kunnskap få, om noen, kan matche. Vi setter standardene i det norske markedet og har en alltid pågående dialog med både investorer og kjøpere.

Enkel, rask og trygg aksjehandel for private og profesjonelle

Hos oss kan både profesjonelle og private handle verdipapirer på børser verden over. Vi tilbyr handel både på nett og med megler.

Våre produkter og tjenester

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB