• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Påmelding til kurs er dessverre utilgjengelig en periode fremover grunnet systemoppdatering.

Kompetanse­utvikling for bedrifter

Som bedriftskunde i DNB får du tilgang til gratis kurs som gir aktuell og nyttig kunnskap.

Kompetanseutvikling og digitalisering rangeres av norske bedrifter som to av de viktigste kriteriene for å lykkes i fremtiden. Sammen med Digital Norway har DNB utviklet flere kurs innen fagområder vi vet er etterspurt blant våre små og mellomstore bedriftskunder. Vi kaller det læringsreiser, siden du får påminnelser, tips og triks underveis i kurset. Kursene er gratis for DNBs bedriftskunder og vi oppfordrer til å dele opplæringstilbudet med kollegaer og melde dere på sammen!

Rasmus A. Figenschou, leder Corporate Banking SME i DNB

Rasmus Figenschou, Leder Corporate Banking SME, og Liv Dingsør, daglig leder i DigitalNorway.

Rasmus Figenschou, Leder Corporate Banking SME, og Liv Dingsør, daglig leder i Digital Norway har i samarbeid utviklet gratis kurs for DNBs bedriftskunder.

Skap verdi av data

Ine Oftedahl

Å skape verdi av data krever bevissthet, kunnskap og målrettet arbeid. I denne læringsreisen vil du lære hvor du finner dataene dine, bearbeider dem og hvordan du tar dem i bruk. Samtidig vil du forstå hvordan du og din bedrift kan få konkurransefortrinn nettopp gjennom data.

Digital markedsføring

Ipad

Hvor er kundene dine? I hvilke kanaler når du dem? Denne læringsreisen er utviklet for deg som vil nå målgruppen din i riktig kanal med innhold som treffer og passer for deg som ikke har jobbet så mye med digital markedsføring fra før, eller for deg som ønsker å jobbe mer strukturert med faget.

Ledelse og omstilling

ungt par

Dagens arbeidsliv krever mye av deg som leder på mange nivå. Lær mer om hvordan du bør lede og arbeide med strategiske omstillinger i et stadig mer komplekst og lite forutsigbart landskap.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech Blog

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.noJobb hos oss

© DNB