• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

DNB Private Equity

DNB Private Equity er en av de ledende private equity investorene i Norden, med 25 års historikk og en solid track record som har levert en konsistent tosifret nettoavkastning til våre investorer.

barcode-dnb-oslo

Om oss

Siden etablering har DNB Private Equity investert mer enn EUR 1,5 milliarder i over 150 fond som tilsvarer mer enn 1 500 selskaper.

DNB Private Equity forvalter private equity allokeringen til DNB Livsforsikring, DNB Bank og andre institusjonelle investorer slik som norske pensjonsfond, stiftelser og family offices.

DNB Private Equity ledes av et erfarent team med dokumentert track record innen private equity, støttet av solid private equity kunnskap og relasjoner.

Teamet forvalter to spesialiserte private

equity fond:

  • Primary program dekker topprangerte fondsforvaltere i Europa og Nord-Amerika
  • Co-investeringsprogram omfatter direkte eksponering mot selskaper ledet av topprangerte fondsforvaltere

Vår strategi

Vi kapitaliserer på vår spesialiserte kompetanse innenfor private equity til å identifisere og gjennomføre investeringer sammen med topprangerte nordiske, vest- europeiske og nord-amerikanske private equity fondsforvaltere.

Viktigste kriterier for fondsinvesteringer inkluderer:

Topp kvalitet med aktiv eierskap

Investeringsdisiplin

Solid alignment of interests

Sterke ESG-attributter

Mer om Private Equity

ESG

DNB Private Equity anerkjenner den påvirkningen vi har på samfunnet og miljøet. Miljømessige, sosiale og styringsmessige faktorer er integrert i alle stadier av vår beslutningsprosess, fra den initiale analysen av en investeringsmulighet til den endelige investeringsbeslutningen. DNB Private Equity vil søke å investere med ansvarlige PE-fondsforvaltere som vurderer ESG-faktorer i sine investeringsbeslutninger og under sitt aktive eierskap. Etter investeringen vil alle investeringer kontinuerlig monitorers av DNB Private Equity gjennom screening-verktøy, direkte dialog med PE-fondene og rapportering på ESG fra PE-fondene. Hvis DNB Private Equity anser at den faktiske eller potensielle påvirkningen av bærekraftsrisiko på en investering er uakseptabel, kan DNB Private Equity avstå fra å gjøre en slik investering, eller på det tidligst mulige tidspunkt velge å selge sin eierandel i en slik investering, dersom det er relevant.

For mer informasjon om DNB Private Equity's tilnærming til ESG, henvises det til DNB Asset Management Private Equity ESG Guidelines.

DAM PE ESG Guidelines (PDF)

DNB Private Equity er en del av DAM, og ESG-relaterte hensyn har vært en del av DAMs investeringsmetode siden 1988. Siden den gang har DAM kontinuerlig forbedret sin ESG-praksis. DAM er en del av DNB Bank ASA, som er medlem av og følger flere initiativer, inkludert FNs prinsipper for ansvarlige investeringer ("PRI").

Vårt team

Jan Terje Aasgaard
Head of Private Equity
E-post

Gry E. Bergan
Investment Manager and COO
E-post

Joachim Jæger
Investment Director
E-post

Philip Hafsteen
Investment Manager
E-post

Cathrin Jensen
Investment Manager
E-post

Fredrik B. Elvebakk
Senior Associate
E-post

Marius Kjoberg
Operations Manager
E-post

bjørvika

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB