Velkommen til NXT 2020 Bilde av Petter Stordalen, Aksel Lund Svindal, Hazel Xavier Venkatraman og Kjerstin Braathen
 
Er du gründer, investor eller er interessert i å se de beste startupene på finalen til OIW 100 Pitches? Årets NXT fokuserer på godt og inspirerende innhold for alle som er opptatt av innovasjon, vekst og investeringer. 
 

Årets DNB NXT:

Dette er femte året DNB NXT arrangeres - og i år går vi heldigitalt! Vi ønsker velkommen til samtaler, intervjuer, diskusjoner og inspirerende folk. Se sendingene live 22. og 23. september, og dra nytte av verdifullt innhold som du får ekslusiv tilgang til frem til 1. november. Og det er selvsagt gratis!

 

Tid: 22. og 23. september 2020, klokken 09.00 til 09.40. Innholdet vil være tilgjengelig frem til 1. november for alle påmeldte! 

 

Sted: DNB NXT sine nettsider. lenke blir sendt til alle påmeldte.

 

Pris: GRATIS

Årets tema: Building bridges

Vi befinner oss i en tid hvor det å holde avstand har blitt synonymt med å ta vare på hverandre, og samfunnet tvinges over i mer digital interaksjon. Verdensøkonomien har bremset opp og tilgangen på kapital har endret seg dramatisk. Det er derfor viktigere enn noen gang at kapitalen og gode idéer finner sammen og at vi deler idéer og kunnskap. 
 
Store ideer blir ofte født under store kriser. Pandemien som nå herjer gjør behovet for broer stadig viktigere. Broer mellom det gamle og det nye. Broer fra utfordringer til muligheter. Broer mellom selskaper og bransjer. Og ikke minst, broer mellom idéer og kapital.
 

NXT LIVE - broer mellom det gamle og det nye

I NXT Live møter du relevante og sterke stemmer i tiden, sånn som næringsminister Iselin Nybø, seriegründer Martin Schütt, stjerneinvestor Sharon Vosmek, hotellkongen Petter Stordalen, konsernsjef Kjerstin R. Braathen i DNB med flere. Hva skal til for å gjenreise næringslivet?
Bilde der det str Live og en play-knapp. I tekst: Kjerstin Braathen, Hazel Xavier Venkatraman, Petter Stordalen og Aksel Lund Svindal
 

NXT TALKS - broer mellom idé og kapital

Nytt investeringslandskap, markeder i omveltning, omstilling og muligheter preger tiden vi er inne i. NXT Talks gir deg en rekke ledende navn innen startup-verden som diskuterer og forteller om viktige problemstillinger, suksesser og nederlag.
Bilde der det str Talks og to snakkebobler. I tekst: Anita Krohn Traaseth, Janove, Sharon Vosmek, Trond Bentestuen, Kjersti Haugland og Tue Mantoni
 

NXT FOLKS - broer mellom mennesker

Folks - en miniserie om hvordan å starte, overleve og vinne frem på den norske oppstarts-scenen. Møt ildsjeler, gründere og investorer og finn ut hvem de egentlig er, hva som driver dem, samt tips og lærdom fra reisen frem til i nå.
Bilde der det str Folks og to tre tegnede personer. I tekst: Bente Loe, Chul Aamodt, Susanne og Andreas Holzweiler, Ingrid Teigland Akay, Ingvill Kerob og Kimberly Larsen
 

NXT FACTS - broer fra utfordringer til muligheter

Megatrender påvirker livene våre og kan ha stor innvirkning på hvordan verden blir. Med disse minidokumentarene går vi dybden på noen av trendene som kommer til å prege oss fremover og ser på hvilke muligheter som finnes og utfordringer som må løses.
Smartere byer - Digital helse
 

100 Pitches - husk finalen!

Ta en titt på fjorårets NXT

Finale OIW 100 Pitches – kåring av de heteste startupene i 2020

OIW 100 Pitches er en plattform som knytter gründere og investorer sammen. Fokus er tidligfase investorklare selskaper som adresserer FNs mål for bærekraftig utvikling. I år er det deltagere fra 50 land og finalen er på DNB NXT 2020. Tre toppfinalister går på scenen og én vinner kåres! Vi lover deg spennende caser og gode løsninger. Få med deg finalen klokken 13.00, den 23. september!

DNB NXT 2019

Nysgjerrig på Norges største møteplass for investorer, vekstbedrifter og gründere? Ta en titt på fjorårets DNB NXT. Vi gleder oss til vi igjen kan samles fysisk, men vi får samle oss digitalt i år! Sees 22. og 23. september!
 
DNB NXT 2020 arrangeres i samarbeid med Norwegian Investment Forum og Oslo Innovation Week.
Smartere byer - Digital helse
 
To become a corporate customer, click here (in Norwegian only)