Nytt tilbud er ute nå:

Nå får du supertilbud også med vanlig bankkort

Nytt supertilbud for programkunder er ute nå. Tilbudet gjelder fra torsdag 19. til og med lørdag 21. mai.

GLAD: Personmarkedssjef Ingjerd Blekeli Spiten er glad for at å kunne tilby Supertilbud også til kunder som foretrekker å bruke bankkort. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 2 min lesetid
Publisert 19. mai 2022
Artikkelen er flere år gammel

Sjekk ut månedens Supertilbud her

Supertilbud og Faste rabatter er blant bankens mest kjente og attraktive kundefordeler. I løpet av 2021 fikk kundene som benyttet seg av tilbudene til sammen 300 millioner kroner i rabatt.

Supertilbud kommer 12 ganger i året og gir programkunder 20 til 30 prosent rabatt i ulike kjente butikker. Tilbudet gjelder også allerede nedsatte varer. 

Bli programkunde her

KUNDEFORDEL: - Supertilbud er en godt likt kundefordel, konstaterer personmarkedssjef i DNB, Ingjerd Blekeli Spiten Foto: Stig B. Fiksdal

- Godt likt kundefordel

Banken har fram til 2022 gitt Supertilbud til kunder som allerede har kredittkort, og som tilfredsstiller bankens krav til kredittsjekk. De aller fleste av bankens kunder har også betalt tilbake pengene før rentene løper.

Personmarkedssjef i DNB, Ingjerd Blekeli Spiten, er glad for at banken nå kan tilby Supertilbud også til kunder som foretrekker å bruke bankkort (debetkort) fremfor kredittkort.

- Supertilbud er en godt likt kundefordel som har spart kundene våre for store summer. Mange har etterspurt tilbudet på vanlig debetkort, og vi glade for at rabattilbudene nå er tilgjengelig på begge kortene våre, sier hun.

Supertilbud og Faste rabatter gis nå til kunder i programmene Ung, Pluss, Saga og Private Banking når betaling skjer med et av programkortene. 

Dette medfører også følgende endringer:

  • Nå må du vise ditt DNB-programkort til ekspeditør i butikken eller benytte rabattkode ved netthandel 
  • Ved Supertilbud vil du kunne finne rabattkodene i tilsendt mail eller SMS og på dnb.no
  • Rabatten gis nå ved kjøpstidspunktet, du betaler altså tilbudsprisen 
  • Faste rabatter gjelder nå kun kjøp i nettbutikker, og du må bruke programkort og rabattkode

Be om Supertilbud-varsel her

Sjekk her hvor og hvordan programkunder får Faste rabatter