DNBs tech-talenter forteller:

Derfor bør du velge teknologiutdanning

Aldri før har behovet for IT-kompetanse vært større.

FRA GAMER TIL TECH-JOBB: Ingrid Oskarsen ble interessert i tech da hun begynte å game som tenåring. Nå jobber bodøværingen med cyber-sikkerhet i DNB. Foto: Stig B. Fiksdal
Lesetid 1 min lesetid
Publisert 06. apr 2022
Artikkelen er flere år gammel

Med søknadsfristen til høyere utdanning rett rundt hjørnet har vi samlet fire tech-talenter i DNB som forteller om hvorfor de valgte IT-studiet, og hvorfor andre bør gjøre det samme.

Den 20. april er fristen for å søke høyere utdanning. Mens flere har planlagt og søkt i god tid er det fortsatt mange som ikke har bestemt seg for hvilken studieretning de skal velge. Da kan et IT-studie være noe å vurdere.

Så tenkte jeg at dette kan jeg gjøre, da får jeg jobb. Nice!
Ragnhild Bratli – graduate i DNB Greenhouse

Etterspørselen har aldri vært høyere

Etterspørselen etter høyteknologisk og realfaglig kompetanse har knapt vært høyere. Det finnes snart ikke en næring som ikke trenger IT-kompetanse. Alt fra helseforetak, varehandel, industri, landbruk og finans er avhengig av teknologer for å avdekke og imøtekomme fremtidens behov – også DNB.

Vi har tatt en prat med fire tech-talenter i banken som forteller om hvorfor de valgte å studere teknologi, og hvorfor DNB er en ypperlig arbeidsplass etter endt studie:

Ragnhild Bratli – graduate i DNB Greenhouse
Fredrik Svendsen – leder for DNB Greenhouse
Fredrik Foss – graduate i DNB Greenhouse
Emmerentia E. Austvik – Security Engineer